Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem kepes felfogni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem kepes felfogni hogy jobbat erdemel nalam?

Figyelt kérdés
Ezerszer elmondtam mar neki, mindketten tudjuk hogy serult vagyok es folyamatosan bantom ot, akar veszekedesekkel vagy napokig tarto hallgatassal vitak utan es nem is tudok megvaltozni, igazabol kapcsolat nelkul jobban eltudnam magam kepzelni mert akkor minden nyugodtabb lenne de igy allandoan csak buntudatom van miatta mert nem kepes felfogni hogy veget akarok vetni a dolognak. Csak mered ram bamban es bemondja a szokasosat hogy o pedig nem megy sehova. Rohadtul idegesito
2024. máj. 27. 19:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jol irtam le. En vagyok az aki bantja mentalisan, sokszor elszomoritom stb o sosem tenne velet ilyet, tul jo hozzam. Igaz hogy kicsit naiv azt latva hogy meg mindig velem van
2024. máj. 28. 16:15
 12/15 A kérdező kommentje:
9. En nemtudhatom
2024. máj. 28. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:

9 vagyok.

Hogyhogy nem tudod? Te mit adsz neki? Boldog veled?

2024. máj. 28. 16:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mint nálunk :D Engem is mindig erről győzköd a csajom, hogy jobbat érdemnlek.. miért olyan nehéz felfogni, hogy valaki így boldog?
2024. máj. 28. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
14. 😂😂😂
2024. máj. 28. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!