Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nő nem képes felfogni, egyszerűen unom a játszmáját?
Figyelt kérdés
2 hónapja találkoztam egy nővel. Én elhittem, hogy minden jól megy de utána elkezdte nekem adni a megkaphatatlant. Kb. 1,5 hónap után bele untam, hogy semmit nem hajlandó csinálni csak adja a jégkirálynőt akit állandóan körbe kell udvarolni. Egy hete felé sem néztem. Erre ma az egyik barátnőjével beszéltem aki mondta, hogy teljesen kivan akadva a nő amiért én nem foglalkozom vele. Egyszerűen nem érti miért viselkedek így vele.2021. jún. 11. 12:26
2/7 anonim válasza:
ilyenekkel nem érdemes foglalkozni
de ha egy kicsit érettebb lennél, ezt kérdés nélkül is tudnád
3/7 anonim válasza:
Ha igazat mond a barátnője, akkor nem hideg az irányodban a csaj annyira, csak éppen te vezeted rosszul az interakciókat, vagy pont hogy nem vezeted...
Egy nőnek fontos a vezetés, hogy szabályokat fektess le, amiket betartasz és betartatsz, fontos neki hogy legyen valami irány (akár kimondatlanul is), amely felé haladsz és vezetsz. Amikor nincs kimondva az irány, de érzik a felek, hogy szexuális irányba haladnak, azt hívják kémiának.
4/7 anonim válasza:
Mi a kérdés? Zaklat téged a csaj?
5/7 anonim válasza:
Hogyhogy megkaphatatlan? Még nem volt szex?
6/7 anonim válasza:
Biztos felfogná hogy unod a játszmáját, ha tudna arról, hogy játszmázik. Így viszont csak hülyét csinálsz magadból.
7/7 anonim válasza:
Meghallgatnàm azért a másik oldalt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!