Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem kepes felfogni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem kepes felfogni hogy jobbat erdemel nalam?

Figyelt kérdés
Ezerszer elmondtam mar neki, mindketten tudjuk hogy serult vagyok es folyamatosan bantom ot, akar veszekedesekkel vagy napokig tarto hallgatassal vitak utan es nem is tudok megvaltozni, igazabol kapcsolat nelkul jobban eltudnam magam kepzelni mert akkor minden nyugodtabb lenne de igy allandoan csak buntudatom van miatta mert nem kepes felfogni hogy veget akarok vetni a dolognak. Csak mered ram bamban es bemondja a szokasosat hogy o pedig nem megy sehova. Rohadtul idegesito
2024. máj. 27. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki! Tiéd a lakás/ház? Tedd ki! Egyszerű.
2024. máj. 27. 20:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Kicsit konkrétabban.. mi az hogy nem akar menni? Hogy értsük ezt?
2024. máj. 27. 20:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Ugy hogy mindig mondom hogy legyen vege mert nem fog mukodni, nem illunk ossze.. de sehogy se hajlando belemenni. Semmi szo nem volt itt lakasrol, nem elunk egyutt
2024. máj. 27. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ő is sérült, és neki arra van szüksége amit tőled kap. A bántásra.
2024. máj. 27. 20:29
 5/15 A kérdező kommentje:
De ez hosszu tavon senkinek se jo. En olvastam egy olyat: hogy valami addig bant minket mig ra nem jovunk hogy tenyleg nem nekunk valo. Nalam ez anno tenyleg bevalt mas valakinel. De nem akarom hogy o is igy vegezze
2024. máj. 27. 20:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is: sérült. Ha egészséges len e, egészséges önbecsüléssel, nem tűrné ezt. Az ő önsorsrontásával neked nincs dolgod. Én pont ilyen vagyok, mint a csajod.
2024. máj. 28. 07:39
 7/15 A kérdező kommentje:
En vagyok a lany :)
2024. máj. 28. 14:01
 8/15 anonim ***** válasza:

Pont ilyen vagyok, mint akiről írtál ez esetben.

Nehezen képzelhető, hogy nem tudsz megszabadulni valakiitől, ha meg akarsz tőle szabadulni.

2024. máj. 28. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Neki miért jó, hogy veled van?
2024. máj. 28. 16:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Ezt a jobbat érdemel dolgot nem értem. Nem fordítva gondolod inkább?
2024. máj. 28. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!