Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőnek kell mindig negalkudnia?

Figyelt kérdés

10 éve élünk kapcsolatban ebből 4 éve vagyunk házasok. Van egy fél éves gyermekünk is. Állandó probléma köztünk az, hogy időszakosan vannak maszek projektjei. Ezeken anno vagy így vagy úgy de átlendültem. Viszont,hogy már itt a pici nehezen viselem,hogy minden a nyakamba szakadt és naphosszat egyedül vagyok/vagyunk. Most ez a meloja hétvégente márciustól július végéig ki fog tartani. Szóval március óta csak aludni jár haza, hétköznap és hétvégén is. (Elalvás előtt van egy kis gugyoges a gyerekkel azt kifújt a szuper apu szerep) Gyermekágyi időszakban végig mellettem volt és segített, de most a pénzt hajtja. Amit egy szinten megértek. De ugyanakkor 6 év után végre összejött a baba és megint a régi lemez?!... Nem vártam azt hogy megváltozik. De legalább a gyerekkel foglalkozna úgy. Én pedig teljes elhanyagolásban vagyok. Testi lelki érzelmi. És ekkor jön a szemét része a dolgoknak, hogy ebből van pénz: vagy itthon vagyok veletek vagy pénzt keresek. Mivel nincs segítségem minden rám marad és egyszerűen csak a gyerekkel mozdulhatok mindenhova. Ennyi erővel lehetnék egyedülálló anya is. Persze szeretőt ne tartsak, mert ő szeret. Sajnos a munkában úgy látom nem tud úgy menedzselni, hogy azt is csinálja és néha velünk is legyen. Szülői mintázata is ez.

Én is hibás vagyok,mert eddig nem foglalkoztam ezzel,mert tudtam jönni menni lefoglalni magam. De most konkrétan úgy érzem nem kapok levegőt...

2024. máj. 26. 10:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező, ne lepődj meg, itt gyakorin ilyen témában mindíg a nő a hibás. Leírtad hogy megérted hogy szeretne pénzt a családnak csak szerettél volna tanácsot kapni hogy valahogy megtudd oldani a pároddal a dolgokat. Szerintem ha a férjeddel nem tudsz errol nagyon beszélni, próbálj beszélni baráttal, szuleiddel hogy hogyan tudhatnátok megtalálni az arany középutat háha ellátnak jó tanáccsal vagy rávilágítanak arra amiben esetleg Te tévedsz és tisztábban fogsz látni. Persze nem a teljes szennyes kiteregetésére gondoltam, de szerintem Te sem értetted fére.

Kitartást. Nálunk is volt időszak hogy a párom egy nyarat végigdolgozott kb minden nap, nagyon magányos voltam, mert nekem akkor volt szabadságom. És nálunk nincs még gyerek sem. Falusi nőként nem nagyon találtam fel magam lakásban, nagy városban, ahol senkit nem ismerek.

2024. máj. 26. 11:56
 22/22 anonim ***** válasza:
48%

4 de nincs ha. Van párja!

A háborút meg hagyjuk...akkor nem volt net se hogy tudjanak erről "panaszkodni".

"hiába lenne otthon sokkal többet akkor is inkább rád maradna a kicsi"

Elég szomorú 😅.

Ha apuka foglalkozna vele ő is biztos pont lenne és nem egyedül vállalta!

Amúgy ha az a baja nincs szex az miért baj? Attól mer anya még nő is! Máskor a pasik nyekegnek hogy nincs szex.

Amúgy kérdező, ezt a pár hónapot kikell bírni, azon dolgozik hogy legyen mindenetek.

2024. máj. 26. 11:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!