Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátnőm nem szőrteleníti a karját. Hogy hozzam ezt fel kíméletesen?
Igazából látványra nem feltűnő, de ha puszilgatom(együttlétek előtt), akkor számomra kellemetlen az érzés. Korábban szőrtelenítette, de abbahagyta, mert nem látszik és felesleges macerának ítélte meg. Viszont feltűnt neki, hogy mostanában kerülöm azt, hogy a karját megpusziljam, és nem érti, hogy miért.
Nem tudom, hogy ezt hogy mondhatnám meg neki, hogy ne vegye bántásnak.
Gyantázza le a g.i !!
Milyen mai világ ez? Már ször se lehet a karunkon vagy mi a fene ?
Engem eldobtak,mert a hajam nem volt toppon. Tényleg már csak az számít hogy minden a maxon legyen?Mindegy milyen nö csak 10/10 legyen,ne legyen benne hiba. Aljas egy mai világ ez.
De emberek, nekem nem a szőrös kar látványával van a bajom... Tényleg nem feltűnő látványra, kb alig látszik, viszont nem azért , mert pihés, hanem mert ritka neki. Ha megpuszilom, akkor érzem, hogy szúr, ami kellemetlen érzés, nem ezt szoktam meg.
#26 Hát öhm... Ha a barátnőmnek jobban tetszene szőr nélkül, akkor simán benne lennék. Amióta vele vagyok, így is több helyen szőrtelenítek, mint előtte, szóval sztem nem zavarna, ha ilyesmit kérne tőlem. :D
Csak a nőknél ez sokkal érzékenyebb téma. És ja, nem akarom megbántani.
#33 Miért kellene nekem is szőrtelenítem a karomat? Mármint engem nem zavar és (tudtommal) a barátnőmet sem.
#34 Hát, elég ritkán vagyok borostás, mert engem is zavar. Miért?
"Csak a nőknél ez sokkal érzékenyebb téma. És ja, nem akarom megbántani."
Ha nagyon zavar, felhozod, hogy nagyon szereted őt meg minden, de csókolgatás közben neked nagyon zavaró ott a szúrós borosta, bármennyire is nem szeretnéd hogy így legyen, és persze nem akarod, hogy miattad komoly kellemetlenségeket éljen át, viszont ha nem éli meg nagy teherként, akkor nagyon örülnél neki, ha megint szőrtelenítené.
Ha annyira azért nem zavar (99 %, hogy ez a helyzet), akkor egyszerűen átlépsz a dolgon, legfeljebb azt a részt kihagyod a csókolgatásból és kész, ott a teste összes többi része csókolgatásra. Ha furcsállja és rákérdez, hogy miért nem, akkor elmondod az okát, ennyi. Nem kell ebből akkora ügyet csinálni.
#36 "Nem tekint embernek, nem szeret emberként."
Most ezzel azt akarod mondani, hogy nem szeretem a barátnőmet, sőt, embernek se tekintem? Csak mert ez nem igaz...
Szeretem a barátnőmet, csak van egy aprócska dolog, ami számomra szokatlan, nem jön be, kellemetlen. Csak nem akarom megbántani a barátnőmet, nem tudom, hogy hogy mondjam meg neki, ha rákérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!