Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátnőm nem szőrteleníti a karját. Hogy hozzam ezt fel kíméletesen?
Igazából látványra nem feltűnő, de ha puszilgatom(együttlétek előtt), akkor számomra kellemetlen az érzés. Korábban szőrtelenítette, de abbahagyta, mert nem látszik és felesleges macerának ítélte meg. Viszont feltűnt neki, hogy mostanában kerülöm azt, hogy a karját megpusziljam, és nem érti, hogy miért.
Nem tudom, hogy ezt hogy mondhatnám meg neki, hogy ne vegye bántásnak.
1: Viccelsz a szőrtelenítő krémmel? A következő mi lenne, kötözze le, és borotválja le a pasi neki? Én sose szőrteleníttetem a karom, és nem is örülnék, ha ezzel előállna a másik. De egyéb helyeken se szóljon bele (puncit, lábat, hónaljat csupaszon szeretek), cserébe én se teszek javaslatot az ő testtájait illetően.
Kérdező, ha konkrétan rákérdez, miért nem puszilgatod, megmondhatod, de el nem tudom képzelni, egy pihés karban mi olyan kellemetlen…
"Viszont feltűnt neki, hogy mostanában kerülöm azt, hogy a karját megpusziljam, és nem érti, hogy miért.
Nem tudom, hogy ezt hogy mondhatnám meg neki, hogy ne vegye bántásnak."
Tapintatosan, de őszintén. Ezek szerint ő már felhozta a témát. Akkor simán megmondhattad volna, hogy hát bocsi, nagyon szereted őt meg minden, de szőrösen hagyott testrészeket neked nem jó érzés csókolgatni. Ő meg eldönti, mit kezd az információval. Amúgy nem hiszem, hogy különösebben bántásnak venné - egyrészt az, hogy hol mennyi szőrt hagysz meg, az nem valami születéstől fogva adott és csak műtéti úton változtatható hatalmas dolog, másrészt gondolom, csak nem dől a kardjába, ha speciel az alkarja kimarad a csókolgatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!