Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valamennyire szőrös a karom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budaiedit kérdése:

Valamennyire szőrös a karom, a barátom, akivel 4 hónapja vagyok, azt mondta, hogy egyáltalán nem nőies és szőrtelenítenem kellene. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]
2024. máj. 2. 07:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
12%
Ha ő azt mondta neki nem tetszik én leszedném a helyedben.
2024. máj. 2. 07:41
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
4 hónapja vagytok együtt, ilyenkor még dúlnia kellene a szerelemnek. Tehát imádnia kéne úgy, ahogy vagy. Ehelyett ő már most meg akarja mondani, min változtass magadon. Ha téged nem zavar, ne szedd le, főleg mivel gyantától, borotvától csak erősödni fog, arról nem is beszélve, hogy a kar egy nagyon érzékeny terület.
2024. máj. 2. 07:51
 3/31 anonim ***** válasza:
94%

Ő legalább elmondta, van, aki csak szó nélkül lelép.

Nekem 1x egy csaj akarta leszedetni a nem létező fogköveimet, meg fogfehérítés, stb....úgy, hogy még a fogdoki ismerősöm se látott problémát.

Az ilyet le kell építeni.

2024. máj. 2. 08:12
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek ennél 10x szőrösebb a karja, de férje így is imádja már több, mint 27 éve... Az aki ilyeneket megjegyez vagy zavarja soha nem szeretet igazán. Nekem is volt ilyen pasim, aki megjegyezte a hibáim. Nem véletlenül az exem...
2024. máj. 2. 08:18
 5/31 anonim ***** válasza:
0%
Én örülnék, hogy őszinte.
2024. máj. 2. 08:21
 6/31 anonim ***** válasza:
96%
Tájékoztatnám, hogy magától nő ott is a szőr a nőkön is, ez is a “természetességhez” tartozik, ha esetleg mondott már olyat, hogy neki a természetes szépség, vagy a természetes lányok tetszenek. Amúgy meg egyáltalán nem számít soknak ez a szőr, alapból elég ritkának látom, plusz nekem nyáron a naptól ki is szokott világosodni, én nem foglalkoznék vele. Ha a pasika nem tudja feldolgozni, hogy a nőkön is nő szőr, és nem akar mindenki azonnal gyantázásra rohanni, akkor én megválnék tőle.
2024. máj. 2. 08:31
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb semmi szőr. Világosítsd fel, hogy a nők ek is van, teljesen természetes. Aztán dobd ki. Keresse olyat aki megfelel neki, ne téged akarjon megváltoztatni. Miért jött össze veled, ha ennyi zavarja. Négy hónap után már kritizál, mi lesz később...
2024. máj. 2. 08:35
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Húú én megmondanám hogy ez a farok túl kicsi nekem, és elhagynám!!!!!!

De én már 42 vagyok és tudom hogy mennyit érek, egy pali nem sértegethet!

2024. máj. 2. 08:48
 9/31 anonim ***** válasza:
10%
Lehet empatikusnak és megértőnek lenni, de ha egyszer nem áll fel a pasinak, mert nem vonzó, akkor nem áll fel. Ez a nyers valóság. Bocsi, hogy nem simogatom a lelked a kedves szavakkal, mint a többi kommentelő.
2024. máj. 2. 08:48
 10/31 anonim ***** válasza:
90%
Ezt ismerem, először csak ez a baja, később meg lesz más. Hajtsd el, és le ne szedd a szőrt, mert csak erősödni fog, a végén már naponta szedheted majd a kedvéért! Igen, tetszik vagy sem, a nőkön is van szőr, van akin kevesebb, az szerencsésnek mondhatja magát. Egyébként le merem fogadni, a pasid is jó szőrös ugye? Erre majd válaszolnál kérdező? Köszi!
2024. máj. 2. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!