Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budaiedit kérdése:
Valamennyire szőrös a karom, a barátom, akivel 4 hónapja vagyok, azt mondta, hogy egyáltalán nem nőies és szőrtelenítenem kellene. Ti mit gondoltok?
2024. máj. 2. 07:24
11/31 anonim válasza:
#9 a helyzet az, hogy a világ nem a hisztis kisfiúk pénisze körül forog. Ennyi szőr miatt nem áll fel? Az sajnos a te problémád. Sőt, mondhatni elég ciki, hogy ennyi elég az erekció problémához. Vizsgáltasd ki szerintem!
12/31 anonim válasza:
Ez szinte semmi, könnyű simán tartani, ha szeretnéd tus alatt pár húzás borotvával és kész. Viszont itt inkább a barátoddal van a probléma, hogy irányítani akar, ez nem tetszik, az nem tetszik, az ilyen embernek sosem fogsz megfelelni. Elvileg mikor megtetszettél neki, akkor is "szőrös" volt a kezed, ha akkor jó volt, most miért nem?
13/31 anonim válasza:
Borotvával semmiképp ne próbálkozz, az könnyen irritálhatja, és egy idő után rögtön borotválás után is szúrós marad a karod, ami szerintem rosszabb, mintha szőrös lenne (nem mintha ez a mennyiség sok lenne). Max gyanta, vagy épül szőr, de én ennyi szőr miatt biztos nem bajlódnék egyikkel se.
14/31 anonim válasza:
Keresnék olyan palit aki szeretne, elfogadna olyannak amilyen vagyok.
15/31 anonim válasza:
Uhhh, ha nekem ilyet mondana egy pasi:DD
Par ev es egy percig sem gondolkoznal, mielott kivagod!
16/31 anonim válasza:
Nekem szőrösebb. De neked furán nő a szőröd, olyan ritkás és hosszú, ezért kelthet nemtetszést a partneredben. Szedd le, ha akarod, de ha nem, az se baj, a palid dugja fel magának a véleményét 😉
17/31 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, valakinek tetszik, valakinek nem. Egyik se rosszabb ember a másiknál.
18/31 anonim válasza:
Nekem ennel szorosebb, amikor van kedvem leszedem, ha nincs, megmarad. 4 eve vagyok a ferjemmel es valahogy csak fel tudott ram izgulni es nem zavarta szex kozben, ugyanis uton a kislanyunk.
19/31 anonim válasza:
"Lehet empatikusnak és megértőnek lenni, de ha egyszer nem áll fel a pasinak, mert nem vonzó, akkor nem áll fel. Ez a nyers valóság. "
Az is a nyers valóság, hogy akinek emiatt nem áll fel, az egy ordenáré nagy selejt.
Szabad is neki kerek perec megmondani. ;)
20/31 anonim válasza:
Vannak azért páran selejtek, akik ízlése és nézeteik eltérnek a tiédtől. A lényeg, hogy te tökéletes vagy és mindenki más, aki másképp vélekedik adott dologról, mint te, az egy selejt. A vicc benne az, hogy ez a fajta gondolkodás önmagadat minősíti selejtté. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!