Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Támogatnátok ilyen esetben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok ilyen esetben a párotok? (A nőt)

Figyelt kérdés

1-2 hónapja erősebb menstruációs problémáim vannak, amik kihatnak a párkapcsolatunkra. :(

Középidőben szex után ömlő vér, vagy pecsételés.

Menzesz előtt egy héttel PMS, baromi nagy fájdalmak, erős vérzést menzesz közben.

Támogatnátok a párotok a gyógyulás útján, akkor is ha nem lenne szex egy ideig?

Röviden rólam:

Nagyon nagy libidóval rendelkezem, a páromnál is nagyobb az étvágyam.

Viszont imádom őt orálisan is, kézzel is kielégíteni. Ha nem tudunk szexelni, én akkor is szívesen elégítem ki őt.

Nekem a napi szexigényem 2-3, neki naponta 1 vagy 2 naponta 1.

Mit gondoltok, ez a férfi részéről lehet szakítási indok, amiért a nő betegeskedik? 🥹

Ez átmeneti, bár sajnos fizikailag borzasztó..

Pajzsmirigyre és hormonális problémára is gyanakszom.

162/70kg vagyok most, de a cél az 55 kg lenne.

Étkezéseimre figyelek, sportolok. De sajnos valami miatt nagyon nehéz ez az egész, ráadásul mostmar a menstruáció is sokkal nehezebb mint előtte..

Mit gondoltok?

24/N én, párom 22F.

2024. máj. 24. 12:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem hit kérdése, akibe ennyire minimális empátia se szorul az amúgy is alkalmatlan komoly kapcsolatra.

2024. máj. 24. 14:10
 12/20 A kérdező kommentje:

11. Megértő a párom és mindenben tamofat, segít. Bújós és sok szeretetet ad.

Csak remélem hogy hamar meggyogyulok.

Nekem is rossz hogy nem tudunk szeretkezni, mert közben frusztral is. :(

2024. máj. 24. 14:17
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Ne frusztráljon, az élet ezzel jár, néha vannak kisebb-nagyobb eü problémák, ez van. Mielőbbi gyógyulást neked!
2024. máj. 24. 14:29
 14/20 A kérdező kommentje:
13. Köszönöm szépen! 🥹☺️
2024. máj. 24. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Milyen kbszott szomorú világ az, ahol valami bajod van, és legnagyobb félelmed az, hogy ha nincs elég kufirc, megcsal a társad.
2024. máj. 24. 15:17
 16/20 A kérdező kommentje:

15. Ez 2024.. 🥲

Bár nekem eleve semmi önbizalmam sincsen, a kinézetem miatt.

2024. máj. 24. 15:31
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

A 9-es nagyon jól megírta, ha emiatt elhagy, akkor jól jártál vele, hogy most megszabadulsz! De szerencsére azok alapján, amit írsz, hogy megértő és támogató, így remélem minden rendben lesz!

Nekünk is volt ilyen időszak, bár nekem nem nőgyógyászati gondom volt, hanem baleset ért, kórházban voltam, műtöttek, később sem az volt az első dolgom, hogy szexeljek, mert felállni sem tudtam...

Az ilyen helyzetek nagyon jól vizsgáztatják a párkapcsolatot!

2024. máj. 24. 19:07
 18/20 A kérdező kommentje:
17. Jó ég, sajnálom! Remélem jobban vagy. ☺️
2024. máj. 24. 19:10
 19/20 Attila8890 ***** válasza:

Egy biztos simàn mellette lennèk.a jelenlegi àllapot nem indok bàrminemű szakîtàs fèlrelèpèsre stb ..

Mi lenne ha fordîtott lenne a helyzet ...

Meg se fordulna a helyembe a fèlrelèpès gondolata

47/F

2024. máj. 25. 05:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ebben a helyzetben nem a szexualitás ami fontos!
2024. máj. 25. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!