Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezelitek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek, ha a párotok vállalhatatlanul leissza magát?

Figyelt kérdés
Szombaton történt, még azóta is kavarognak bennem a gondolatok. Elmentünk egy barátnőmékhez házibuliba, én vezettem, tehát nem ittam alkoholt, de ha iszok is, akkor is 2-3 pohárnál többet sosem. Párom viszont ivott, nem is keveset. A buli alatt szinte minden barátnőmmel táncolt, ölelgette őket folyamatosan, ami önmagában még nem is lenne gond, ha engem nem ignorált volna teljesen. Buli után az autóban hánynia kellett, így megálltunk, már akkor láttam, hogy nagyon rosszul van, alig bírtam a kocsiba visszaültetni. Hazaértünk, akkor jött az igazi nehézség, egy lift nélküli ház 3. emeletére felsegítenem őt, mikor alig bírt a lábán állni. Felértünk, gyorsan levetkőztettem, majd gondoltam, hogy másnapra kialudja magát és minden rendben lesz. Pár perc múlva szólt, hogy ismét hánynia kell, de nem bír felkelni, így vittem neki egy vödröt, amibe még 6-szor hányt az éjszaka-kora reggel során. Attól féltem, hogy teljesen kiszárad már, kórházba kell vinnem, nem vagyok ilyen helyzetekhez szokva, teljesen lebénultan éreztem magam. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy egy percet sem tudtam aludni, annyira aggódtam miatta.

2024. máj. 24. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég durva, hogy panaszkodsz miatta ,itt el is mondják a véleményük, de te akkor is mentegeted. Ha neked jó, hogy szamár se vagy, akkor nincs miről beszélni. Meg hogy kellene kezelni, ha nem tud magáról? Hát úgy, ahogy csináltad. Az más kérdés, hogy meg sem érdemli.
2024. máj. 24. 11:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A korábbi szép emlékekre tekintettel ugyanazt csináltam volna amit te, hazaviszem, próbálom életben tartani, majd amikor magához tér, megkértem volna hogy akkor kezdjen pakolni.

Szemem láttára ölelgeti a barátnőim? Meg úgy elrakja magát, hogy egész éjjel okádik? Nem azt mondom, véletlenül megcsúszhat mindenki az életben egyszer egy bulin, de hogy csajozik. És a barátnők is hagyták? Ha a barátnőm pasija kezdene el részegen ölelgetni elhajtanám, vagy félrehúzódnék, biztos nem viszonoznám.

2024. máj. 24. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudtad, hogy alkoholista? Mert aki így viselkedik, az az. Közben is rászólhattál volna, amikor láttad, hogy kezd sokat inni, hogy elég lenne. Vagy szakíts vele, vagy menjen el elvonóra.
2024. máj. 25. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!