Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom vállalhatatlanul viselkedik részegen bulikon. Mit tegyek?
Lassan 2 éve vagyunk együtt. Minden rendben,de ha buliba megyünk, és részeg lesz,akkor szó szerint is,-kivetkőzik önmagából,és ez engem zavar.
Táncolunk, erre elkezd vetkőzni, mindenkit ölelgetni, stb... Ezt én nehezen viselem, és amikor ezt szóváteszem azt hiszi a féltékenység miatt. Most megint lesz egy szülinapozás,amin félek előre,hogy mi lesz... :/
Mit tanácsoltok?
@Heraclius
A GYIK hatalom... ezt soha ne felejtsd el. :D
Készíts fotókat és rövid videókat arról amikor iszonyat gázosan viselkedik, majd mutasd meg neki őket amikor már józan.
Ha ez sem segít neki ráeszmélni, hogy ne igyon annyit, akkor megoldásként ne menj vele többet el egy buliba se. A családi ünneplések alkalmával pedig csak addig maradj vele ott, amíg spicces, ha túllépte a határt és részeg, hagyd ott és menj haza.
Előbb vagy utóbb érteni fogja a helyzetet.
Gáz egy alak. Ha ennyire nem tudja hol a határ, akkor inkább ne igyon.
Szerintem mondd meg, hogy ez az utolsó esélye - meddig akarod még égetni magad?
Amúgy meg szaporodni fognak ezek a vállalhatatlan dolgai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!