Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom? Mit kellene tennem?
Nagyon sok probléma nyomaszt a kapcsolatunkban, de egyszerűen nem tudok leülni vele higgadtan megbeszélni a dolgokat, mert ha elkezdtek valami olyanról beszélni, ami neki nem tetszik rögtön felemeli a hangját, nem engedi, hogy végigmondjam, kirohan a szobából és azt mondja hagyjuk!
Ha felhozom azt, hogyha nem tudjuk átbeszélni a problémákat, akkor elköltözöm, akkor elkezd fenyegetni...
Nem értem miért menekül a problémák elől?
Biztos, hogy ez a személy a "barátod", nem valami hisztikorszakos ovis kisfiú?
Hagyd ott, ilyennel nem lehet mit kezdeni...
Ilyen emberrel nem lehet párkapcsolatban élni. Ott kell hagyni a francba. Abba gondolj bele, hogy mi lesz ha esetleg gyereketek lesz majd? A gyerek előtt fog ordibálni mikor felhozod neki, hogy valami nem jó?
Mellesleg én abban a pillanatban lazán hagynék ott bárkit az ég világon, hogy először megfenyegetne.
Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtatóak, mert én ugye nem igazán tudom átlàtni a saját szituációmat..
28 éves férfiról van szó egyébként.
Az ilyent a második hisztijénél dobnám ki.
Tedd meg te is, mert már most zsarol és fenyeget, de nemsokára megüt.
Ez maximum az évek számát tekintve férfi. Érzelmi intelligencia szempontjából biztosan nem.
Gondolt át, hogy szeretnéd-e ilyen emberre áldozni az éveidet.
hagyjuk!
okés, hagyjuk, akkor szia.
és már le is lépsz.
mondod neki majd ha felnőssz és lehet veled beszélni hívj fel, fogod a cuccod és lelépsz!
3 normális másikat találsz bármikor! ezt hidd el!
nemkell kínlódni egy ilyennel.
ha erőszakoskodik jelentsd fel a p/*/csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!