Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogyan keressek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyan keressek magamnak párt, ha nem szeretnék szexuális együttlétet, amíg nem érzem, hogy teljesen összeillünk? Zsákbamacskát nem árulok.

Figyelt kérdés

Nagyon úgy érzem, hogyha nem aszexuális társat keresek magamnak, akkor semmi esélyem, mivel senki nem fog hónapokat várni, inkább keres valaki mást. Minden kapcsolatba úgy mentem bele, hogy elmondtam, hogy nekem a szexualitás egy olyan dolog, amivel várni szeretnék, és nem szeretném elkapkodni. Szükségem van arra az érzésre, hogy azt érezzem egyé tudok válni a másik féllel, amíg ezt nem érzem, nem tudok vonzódni szexuálisan. Ez nem tudom, hogy miért van, de egy átoknak tűnik, mivel én sem tudom, hogy mi az, ami segítene, hogy eltudjam engedni magamat teljesen és bízzak a kapcsolatban. Sajnos a másik félnek valószínűleg nagyon nehéz megérteni, hogy attól, hogy nem vonzódok iránta szexuálisan, attól még szerelembe eshetek, de maga a szerelemmel nem jön a szexuális vonzódás egyben. Tudom, hogy elég rosszul hangzik ez az egész, és ráncolom én is a homlokomat, miközben írom.

Milyen tanácsot tudnátok adni? Aszexuális társban gondolkodtam, viszont akármennyire hihetetlennek tűnhet, szükségem lenne a szexualitásra is.

Nehéz eset, tudom.

2024. máj. 23. 21:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanilyen vagyok. Érzelmek nélkül nem tudok intim kapcsolatot létesíteni, illetve fenntartani. Régebben azt hittem, idővel kinövöm, de mai napig így működöm. Valamiért érzékeny vagyok erre.

28/F

2024. máj. 23. 22:12
 12/30 anonim ***** válasza:
71%

Őszintén, én ezen nem agyalnék ennyit.

Tegyük fel, 2 hét alatt volt 3 randitok. Sok embernek ez a vízválasztó, de szerintem 3x3 óra után nem kell senkivel sem lefeküdni. Ha pedzegeti, hogy átmehetnél hozzá, akkor elmondod neki, hogy neked a szex korai, ehhez több érzelem/biztonság kell. Vagy megérti és akkor folytatódik a dolog, vagy dob és kerestek tovább.

1-2 hónapot randizgatni teljesen okés, 3-4-nél már kitartónak kell lenni, pláne, hogy fogynak a kinti programok, 5-6 hónap felnőttként szerintem kicsit extra, de beleférhet, bármi. Annak nincs értelme, hogy lefeküdj úgy valakivel, hogy nem tudod elengedni magad.

2024. máj. 23. 22:33
 13/30 anonim ***** válasza:
12%
Sztm te inkább szürkeszexuális vagy...
2024. máj. 23. 23:06
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

"Régebben azt hittem, idővel kinövöm, de mai napig így működöm."

Dettó. Azt hittem, hogy nagyon éretlen vagyok, mert mindenki pasikról beszélt körülöttem, engem meg csak úgy általánosságban, hogy "pasik", nem érdekeltek.

2024. máj. 24. 01:10
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül. Szerencsés vagyok mert a pàrom is ilyen, 4 ève vagyunk házasok.
2024. máj. 24. 02:18
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen is férfiban, ez csak ilyen mítosz, hogy mindenki csak szexelni akar.
2024. máj. 24. 07:04
 17/30 anonim ***** válasza:
34%

"attól, hogy nem vonzódok iránta szexuálisan, attól még szerelembe eshetek, de maga a szerelemmel nem jön a szexuális vonzódás egyben."

Szerintem itt a probléma. Lehet erre mondani szépen hangzó latin elnevezéseket, de valójában még nem voltál szerelmes senkibe.

A nőknek elsősorban a belső tulajdonságok kellenek a külsők mellé, a férfiaknak pedig a külső a belső mellé, hogy szerelembe essenek. Ettől még szerelem, és ha szerelem van, akkor agyeldobás, bizsergés van, ha ott van a másik. Ha ezt még nem érezted, akkor egyszerűen még nem voltál szerelmes. A szerelmet nem lehet kivárni, az vagy jön, vagy nem jön. Olyan nincs, hogy addig járok valakivel, amíg megbízom benne és egyszer csak szerelmes leszek. A biztonságérzet nem egyenlő a szerelemmel, nem is lehet bebiztosítani. A szerelem végzetes, pusztító erő, legyűr minden racionalitást. Mégis édes a szívnek, mint a nektár. Nem csak megélni, de túlélni is meg kell tanulni.

2024. máj. 24. 07:17
 18/30 anonim ***** válasza:
73%

“A nőknek elsősorban a belső tulajdonságok kellenek a külsők mellé, a férfiaknak pedig a külső a belső mellé, hogy szerelembe essenek. ”

Ez butaság, nem nem specifikus, persze embere válogatja, de ez nem a nemeden múlik!

Nem kéne patriarha f@szságokat terjeszteni, mert olyan rendszert tartasz vele fen, ami igazán senkinek nem jó!

2024. máj. 24. 07:22
 19/30 anonim ***** válasza:
15%

Adj fel olyan társkereső hirdetést, hogy hat hónapig nincs szex.

Szerintem ez pszichiátriai kategória, de ha ez vagy te, akkor ez vagy te.

Talán találsz hozzád hasonló komplexusos embert.

2024. máj. 24. 09:19
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én is ilyen vagyok.
2024. máj. 24. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!