Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált, 40+-os, sikeres vállalkozó, miért nem talál párt?

Figyelt kérdés

2 gyereke van, a nagyobbik már felnőtt. Közel 20 évig volt nős. Sikeres vállalkozása van.

Nincs elhízva, átlagos testalkatú. Mi lehet az oka, hogy nem talál párt?

Őt hogyhogy nem találják meg az aranyásók? Vagy mégsem a pénz minden?

2023. aug. 20. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Egy kétgyerekes apa nem nagy fogás az aranyásóknak. Hiába felnőttek már, ha a sikeres vállalkozó megmurdel akkor a gyerekei örökölnek.

Ettől mondjuk még találhatna párt, de ha egy pasiban az a két legnagyobb pozitívum hogy van pénze meg nincs elhízva az nem túl kecsegtető.

2023. aug. 20. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy az a gond, hogy ő szívét, lelkét, idejét, figyelmét beleadja, és Nem Talál?

Lehet most éli a szabadságát és nem akar találni egy kapcsolatot, nem akar elköteleződni. Lehet repülnek rá az aranyásók, megdugja őket, aztán közli, hogy nem akar tőle kapcsolatot. Lehet, hogy lelkisérült, kicsinálta ez előző kapcsolata, de nem megy el pszichológushoz, mert az nem férfias, és ezért képtelen normálisan nyitni nők felé - ezt lehet hogy meg is ideologizálja mással, lehet nem.

2023. aug. 20. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy, nem helyes/nincsen kisugárzása.
2023. aug. 20. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, volt több lehetőségem is, és a végén találtam is párt.
2023. aug. 20. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:

"Őt hogyhogy nem találják meg az aranyásók?"

Lehet, hogy megtalálják, de lepattintja őket. 40+-os vállalkozóként valószínűleg már felismeri az aranyásókat és nem akar "véletlenül" harmadik gyereket egy huszonéves lánykától.

2023. aug. 20. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csetelgetek most egy ilyennel csak ott 1 gyerek van, normalisnak is tunik meg vállalkozó is es rendesnek is, meg èrtelmesnek is meg komolynak is.

Kissé túl "tökéletesnek tűnik"(kituno talnulo gyereke van meg stb, nekem sokminden már kicsit sok)

Nemhiszem hogy olyan "idiota" nő passzolna hozzá mint én..és semmi kedvem megfelelni senkinek.

2023. aug. 20. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen ismerősöm. Minden ujjára jutna csaj, de ő a mának él amióta elvált. Megdönti, akit megakar és eszébe sem jut komolyabb kapcsolat. Ha eszébe jutna is megválogatná valószínű kivel, nem dőlne az első csaj karjaiba.
2023. aug. 20. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Kétgyerekes apukák nem olyan kelendőek.
2023. aug. 20. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Megmondom az igazi, őszinte választ. Azért, mert csúnya és/vagy alacsony. Plusz még lehet apróságok mellé, kövér, kopaszodsz, ilyesmik.

Dolgoztam egy hotelben, a 40-es tulajnak huszonéves felesége volt és kisbabájuk, miközben az előző házasságából voltak tizenéves gyerekei. A csávó normálisan nézett ki. Jó, 40+ volt bőven, de picit magasabb, semmi túlsúly, fiatalon jóképű lehetett és akkor se nézett ki szarul 40 körüliként sem.

2023. aug. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!