Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyáltalán nem érdeklődik az igényeim íránt, mit tehetek, ha nem akarom megcsalni?

Figyelt kérdés

Csak hetente találkozunk és már rengetegszer mondtam neki, hogy igényem lenne rá, hogy küldjön szexibb képeket, vagy szexchateljünk vagy ilyesmik... Viszont Ő neki magától valahogy nincs libidója. Sohasem nyúlt magához előttem és nincs is különösebb igénye rá...

Megiesik, hogy 2-3 hétig nem tudunk találkozni, viszont neki akkor sem jutna eszébe, hogy nekem lennének ilyesfajta igényeim, pedig sokszor mondtam már neki.

Most, pedig összevesztünk eléggé és már 4 hete nem volt semmiféle akció.

Ilyenkor végképp nem jut eszébe semmi ilyesmi, mert neki nagyom erős érzelmi közelség kell a szexhez is. Én viszont megalázónak tartom, hogy egyedül kell megoldanom magamnak, mikor van egy barátnőm. Mindezt 22 évesen. Mit tehetnék?

2024. máj. 22. 00:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%
Illetve ahogyan a többiek már elmondták: te nem tiszteled a kapcsolatot és csak a szexet látod benne. Nem vagytok egymáshoz valók, kíméld meg őt inkább!
2024. máj. 22. 09:26
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 éve élek egy ilyen nővel házasságban, gyerekek és már unokák is vannak. Megértem, egyszerűen nem kell neki a szex. A gyerekekért még megtette, aztán annyi. Én is csak azt tudom javasolni, hogy beszéljétek meg, ez Neked így nem megy. Mást kell keresni. Annyi jó, belevaló nő van a világban. Szomorú, de van ilyen.

F/64

2024. máj. 22. 09:31
 23/33 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen frigid, prüd "nő" éljen egyedül vagy a macskájával. Megmondod neki , hogy neked ezek az igényeid. Neki nem? Oké akkor a viszont látásra. Ennyire egyszerű.
2024. máj. 22. 09:32
 24/33 anonim ***** válasza:
70%
Mert te érdeklődsz az ő igényei iránt? Mi ő, maszturbátor, mert neked igényeid vannak?
2024. máj. 22. 11:33
 25/33 anonim ***** válasza:
Ez hol kapcsolat ahol havonta találkoztok? Ilyen formán nekem sincs igényem rá.
2024. máj. 22. 16:05
 26/33 A kérdező kommentje:

öszi a válaszokat! Hadd tisztázzak pár dolgot!

A kapcsoltunk eddig jól működött a szexuális dolgokon kívül. Megvolt a kommunikáció és az érdeklődés egymás iránt, neki nem igazán volt panasza rám azt mondta.

Sosem raknám ki a képeit netre, akkor sem ha szakítanánk. És nem csak szexre kell nekem, viszont végtelenül sértő, hogy Ő nem foglalkozik az én szexuális igémyeimmel. Eszébe sem jut. És nem, nem csalnám meg, pedig egyszerű lenne. Mint mondtátok, ezek a legszebb éveim, nem tudom, hogy akarom-e erre pazarolni. A másik oldala viszont: ha nem működik valamk egy kapcsolatban, akkor azonnal szakítani kell? Én először a megoldást keresem és igyekszem nem egyből kilátástalannak ítélni a helyzetet...

2024. máj. 22. 16:52
 27/33 anonim ***** válasza:

De itt nincs megoldás. Ez nem olyan dolog, hogy megbeszéljük, hogy álljon a vécédeszka. Nem lehet se a te libidódat csökkenteni, se az övét növelni.

Lehet erről beszélni, de nincs jó megoldás. Gondolom, neked az nem tetszene, hogy ő kedvetlenül hagyja magát megdugni.

(Azt meg remélem, az egész életed szép lesz, nem csak pár végigdugott év.)

2024. máj. 22. 16:54
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze, ennyi.
2024. máj. 22. 16:55
 29/33 anonim ***** válasza:
64%
Lesz**rja az igényeidet akár hányszor is mondod el neki akkor erre te milyen megoldást keresel?
2024. máj. 22. 16:55
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz.rja, értsd meg, egyszerűen neki ennyi elég belőle.

Mások az igényeitek.

2024. máj. 22. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!