Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátnőm már több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm már több napja nem beszéltünk és ráadásul most megy nyaralni és egyáltalán nem érdeklődik irántam. (telefon, üzenet stb.) Miért van ez?

Figyelt kérdés
de akár mikor beszélünk mindig elmondja nem egyszer h mennyire szeret...
2008. aug. 1. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mert amikor ott vagy,akkor jó vagy neki,nem unatkozik és még szeretgeted is...
2008. aug. 1. 18:18
 2/7 anonim válasza:
73%

Felejtsd el ezt a csajt, nem szeret már téged, csak kihasznál, testileg biztos, de lehet hogy anyagilag is.

Keress mást, nem ő az igazi. Vagy még az sem rossz megoldás, hogy ha úgy érzed hogy kihasznál, akkor te is használd ki őt.

2008. aug. 1. 18:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem értem mért használna ki, mert ő akarta elsősorban ezt a kapcsolatot...
2008. aug. 1. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
A lányok gyakran távolságtartók, megközelíthetetlen jégkirálynő-szerepet vesznek fel. Lehet, hogy nálad is ez van. Próválj meg többet nyitni felé vagy beszélgess el vele őszintén erről a problémádról. Talán megnyílik előtted.
2008. aug. 1. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
ne keresd egy ideig, hátha észbe kap, hogy neki is tenni e kell valamit.
2008. aug. 1. 20:54
 6/7 anonim válasza:
wow ugyan ebbe a helyzetbe vok és én azért nem keresem a barátom mert midnig és hívom msot hívjon ő!
2008. aug. 2. 15:05
 7/7 anonim válasza:
mindig én hívom (bocsi rosszul írtam)
2008. aug. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!