Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet jogosan zavarja hogy az anyámmal szoktam heti 1-2 sétálni,kirándulni?
Egyet értek az előttem szólóval. Most még nem baj, együtt sem éltek, jelenleg nem megy a kapcsolat rovására. De akkor is olyan érzetet kelt, mintha nem tudnál leszakadni anyuka szoknyájáról.
Azért ha veled tervez komolyabban, már problémás lesz, csak anyuka fog megsértődni, hogy már nem jársz el annyit vele.
Attól, hogy foglalkozol anyuddal*, attól még ő is porondon van az életedben, tehát én inkább kicsi féltékenykedést érzek a barátnőd részéről.
*Ezt viszont meg kellene értenie.
Attól függ. Te azt írod, Általában ő olyankor máshol van, de egyáltalán nem írod, hogy esetleg nem pont azért távozik-e, mert a pasija épp megint anyuci pici fiát játssza..
Ha nem is éltek együtt, és mondjuk heti 4x találkozhatnátok, de helyette te a lehetséges idő felében anyuval vagy, szerintem érthető, ha zavarja :D Szóval attól függ, pontosan mi a szitu...
Nekem nem lenne szimpi egy ilyen pasi.
Hacsak nem…
Velem IS kirándulna, engem is vinne ide oda.
Akkor nem zavarna!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!