Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek a 17 éves fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek a 17 éves fiatal korú barátnőmön aki az apja kék zölre vert?

Figyelt kérdés

1 éve ismertem meg egy BDSM társkereső ahol 18 adta ki magát.

Nem igazán zavart én 22 voltam. Nemrég töltötte be a 17. Kapott tőlem egy nyakláncot, (igen BDSM hez köthető ez volt a gond) az apja valahogy ismerte a jelentését át nézte a telefonját engem megfenyegetett hogy hagyjam békén a lányát mert fél jelent, a barátnőmet pedig nagyon meg verte. Oda akartam menni le állítani az apját de a barátnőm nem engedte. Meg ígértem neki hogy találok valami megoldást.

Az apja egy alkoholista f@sz, az anyja meg meghalt.

2024. máj. 18. 23:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
10. Ahhoz hogy elvegye is kell az apa engedélye. Gondolom a fater azért verte el hogy rá jöjjön meg sem szereti azt ha verik..
2024. máj. 19. 01:24
 12/29 A kérdező kommentje:
A BDSM nem csak a verésről szól. Soha nem bántottam a barátnőm még szeánsz közben sem. Amit mi szeretünk az nem a fájdalom és nem az ütős játékok. Ő is itt szeretne velem lenni. Azért tettem fel a kérdést, hogy tanácsot kérjek, mert szeretek egy lányt és szeretném ha velem lehetne.
2024. máj. 19. 01:50
 13/29 anonim ***** válasza:
66%
Udvarolj csendesen. A játékokat meg felejtsétek el 18 éves koráig. Addig az apja gyakorolja a felügyeleti jogot.
2024. máj. 19. 02:17
 14/29 anonim ***** válasza:
63%
Haver! Te is ugyanolyan beteg vagy mint az apja! Gondolom te is hulladék családból való vagy.
2024. máj. 19. 02:38
 15/29 anonim ***** válasza:
51%

" Ahhoz hogy elvegye is kell az apa engedélye."

Nm az apja engedélye kell, és az apja engedélye kevés hozzá. A Gyámügy engedélye kell.

2024. máj. 19. 03:18
 16/29 anonim ***** válasza:
65%
Kamu!
2024. máj. 19. 05:35
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem fogja elvinni a gyámügy. Tapasztalat. A kiskorúak fele nem itthon lenne, ha a gyámügy komolyan venné a bántalmazást.
2024. máj. 19. 06:59
 18/29 anonim ***** válasza:
60%
Ja persze jött érte a rendőrség és elvitte, hát hogyne...
2024. máj. 19. 07:04
 19/29 anonim ***** válasza:
75%
Szegény gyerek:(
2024. máj. 19. 07:16
 20/29 Noren1989 ***** válasza:
84%

#5, hétfőn ünnepnap!

Nade majd kedden isi.

Tökikém, teljesen hihető a sztori, de legközelebb hazudd a férfit kicsit idősebbnek. A szóhasznàlat inkàbb 30+os, fantàziàkra fasztverő fricire utal, ne tagadd meg magad.

2024. máj. 19. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!