Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Miért vagyok ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért vagyok ekkora hülye? :/

Figyelt kérdés
Tegnap este megcsaltam a barátomat.Nemtudom miért pedig nagyon szeretem. Nem akarom elveszíteni de elöbb utobb szerintem úgyis ki fog derűlni mert nagyon lelkiismeretes vagyok. Miért történt mind ez,szerintetek? :( Valakivel volt már ilyen?:(
2010. okt. 28. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra! Amíg nem tudsz egy valakivel meglenni,ne kösd le magad hosszútávra mert az egyikőtöknek sem jó!
2010. okt. 28. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló. Frusztrált férfiak egyik jellemzője a "mindenőkrvázás". Gondolom édesanyáddal is így beszélsz.

Kérdező: pedig biztosan tudod rá a választ, magadban, legbelül. Ha megcsaltad, vállald is.

2010. okt. 28. 20:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok első válaszoló,most menőnek érzed magad? :)
2010. okt. 28. 20:49
 4/10 Szesze ***** válasza:

Velem nem volt meg ilyen DE senki sem tokeletes. Azemberek hibaznak majd megbanjak vagy sem. Szerintem el kelle neki modnanod mert midnen hiba ellenere az oszinteseg nagyon fontos. Egy bulin egy kis pia mellet zen tanc nem nehez megcsalni valakit. Ettol meg lehet szerteni.

De akar meg azon is elgondolkodhatnal, hogy talan meg se olyan nagy a szerelem...

Nem kell megijedni. Ha megis olyan nagy a szerelem akkor biztos megbocsat:D

Amugy menyi ideje vagytok egyutt? Hany eves vagy?

18L

2010. okt. 28. 20:50
 5/10 anonim válasza:

Szia!

Háát.. szerintem hülyeséget csináltál.. és elkéne mondanod a barátodnak azt h megcsaltad.. mert válallni kell a következményeket is. Ezt neki is mond el.. hátha megérti.. (Mármint azt mond el, h nem találod a helyed,hogy nagyon szereted de nem tudod miért csináltad?!(Minnél előbb annál jobb!!!))

2010. okt. 28. 20:51
 6/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és 3 hónapja vagyunk együtt
2010. okt. 28. 20:51
 7/10 anonim válasza:

Szia!

Én is voltam már ilyen helyzetben... 6 évig voltunk 1ütt és mindig is azt mondtam, h soha nem tudnám megcsalni. De mégis megtettem, mert csúnyán összevesztünk, és abban az időszakban nagyon bunkó volt velem. Pont akkor írt rám az exem, aki újra szerelmet vallott, és lefeküdtünk egymással. :$ Aztán nagyon megbántam...és kibékültem vele. (mármint nem az exszel akivel megcsaltam:) )

Szerintem nálatok is van vm hiányosság, amit másban találtál meg. Egyszerűen már nem érdekelhet annyira a párod...vagy már megszoktad és kellett vm új az életedbe.

2010. okt. 28. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:

20:50 egyetértek!

De arra ne hivatkozz, hogy botlás volt, meg véletlen mert nekem az tuti kiverné a biztosítékot. Nem arról van szó, hogy olyat mondtál amit nem kellett volna, vagy nem adtál elsőbbséget a kereszteződésbe, itt arról van szó, hogy xórán át semmibevetted a másik fiút, és ez a legroszabb amit tehettél vele. Ezen gondolkodj. Nincs tökéletes kapcsolat, gondold át azt is, hogy mi a pozitívum és mi a negatívum a kapcsolatba, gondolkozz rajta és ha "nem éri meg" akkor szakíts vele. (gondolom ha mindne rendbe megy te se csalod meg...)

18/f

2010. okt. 28. 20:55
 9/10 Charlie Manson ***** válasza:

Pontosan mit értesz megcsalás alatt?

Hülyén hangozhat ez a kérdés. De sokan itt már egy mással váltott csókot is akképp értelmeznek, ami számomra még megbocsátható, mondjuk így pillanatnyi elmezavar. :D ha csak ez történt neked sem kellene sokat rágódni rajta.

Ha csóknál több volt, az már azért többet jelenthet. Talán nem szereted annyira a barátod, mint képzeled. Vagy mint azt előttem is írták, nem vagy még kész egy komolyabb kapcsolatra. De az okokat, igazából neked kéne tudni, mi nem láthatunk a fejedbe, sem a szívedbe pár mondat után.

2010. okt. 28. 20:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2010. okt. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!