Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat, házasság szex nélkül?
Egészségügyi problémák, érzelmi elhidegülés.
Kezelni még nem sikerült, egyenlőre a feszültség van. Nincs még rá megoldásom.
Annyiból más a helyzetem, hogy fél éves kapcsolat volt, de életem szerelme lett az illető lány. Ő 24 éves volt, én 33 vagyok.
Rengeteg szexkapcsolatom volt idősebb nőkkel, és mindben dícsértek, meg akartak maguknak fogni, de én magamhoz illőbb nőt akartam, akivel komolyan gondolom.
Gondoltam ő lesz a kiválasztott. A rózsaszín köd alatt nem vettem észre, nem érdekelt, hogy ő undorítónak találja az orált, csak este és csak sötétben csinálja, de kijelentette, heti 1x, és kész. Aztán rájöttem, a testét akárhol izgatom, ő nem jön izgalomba, mondta is, hiába, ő ilyen.
Ha fürdeni ment, utána próbáltam menni, rázárta az ajtót. A végén havi 1x szexeltünk, 10 perces menet volt, úgy hogy úgy kellett a ruhát lehúzkodni róla. A bátyja 31, és szűz, a húga 20, és ő is még, sőt ha ő meglátott, eltűnt. Családi vonások.... A kapcsolatnak természetesen vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!