Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem, bár nem akar, de mégis neheztel rám, amiért nem tudok dolgozni. Hogyan tudnánk ezt megbeszélni, elfogadni?
Figyelt kérdés
3 gyermekünk van 11, 9, 8 évesek, én GYOD-on vagyok a legkisebbel, ő dolgozik és GYES-en van a két kisebbel, én nem tudok dolgozni. Ezt elméletileg a férjem is megérti, de sok megnyilvanulásából az jön le, hogy mégis engem okol, mert kevés a pénzünk és alig tudunk valamennyit félretenni.
Persze bocsánatot kér, miután kicsúszik valami bántó beszólás, de akkor is rosszul esik. Jó lenne ezt valahogy megbeszéltni, de úgy tűnik, amíg bele nem nyugszik az egészbe, próbalkozhatok én bármivel, nem fog menni.
máj. 14. 19:07
21/22 anonim válasza:
Azért az autizmusnak van valamennyi genetikai háttere. Nem kevés ember rajta van a spektrumon, kellett legyenek ilyen emberek a családotokban. Ha mindhárom gyermek sérült óriási felelőtlenség volt a 3. Főleg, hogy ő az szegény, aki a leginkább sérült. Férjednek kéne egy pszichológus, hogy ne terheljen téged ezzel, mert arról nem tehetsz hogy beteg gyerek mellett nincs penzetek. Azon aggodalma viszont jogos, hogy ha ezek a tamogatások se lesznek, akkor tényleg miből fogtok élni.
22/22 anonim válasza:
20 nem tudod milyen egy autista gyerek, így ne is beszéljünk arról, milyen ha nem ugrasz minden nyikkanásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!