Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szerintetek is sokat játszik vagy én gondolom túl?
Több, mint 5 éve vagyunk együtt. Mindig is nagy gamer volt a párom. Nyilván ennek tudatában jöttem vele össze. De vannak időszakok mikor nagyon közömbös velem. Szex is alig van. Havi 2-3 alkalommal. Az is probléma, hogy teljesen más időszakban dolgozunk. Hajnaltól délelőttig, én reggeltől estig. Este körülbelül fél órát találkozunk, ő egész addig játszik. Ha ő szabadnapos akkor egész nap játszik. Ha mindketten szabadnaposak vagyunk akkor általában késő délután megy játszani. Szerinte az, hogy együtt megyünk boltba az minőségi együttlét, illetve az is mikor ülünk a nappaliban és ő a telefonon játszik vagy tik tokozik...
Csak én gondolom túl vagy ez tényleg sok? Jó lenne többet együtt lenni, de szerintem neki ez elég...
"szerintem neki ez elég"
Neked nem.
Mire vársz? Ez csak rosszabb lesz.
Mit kapsz a "kapcsolattól"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!