Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitani kellene, de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitani kellene, de hogyan?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek egy férfival közel 10 éve. A fiatságom rááldoztam. Ritkán van alkalmunk találkozni, mert messze él. Akkoriban én még iskolába jártam amikor megismerkedtünk. A későbbiekben se volt opció számára hogy közelebb költözzön és közelebb vállaljon munkát. Az indoklás az volt, - hogy ő mint egyke gyerek, egyedül él az anyja is mert az apja meghalt, köteles gondoskodni róla, nincs testvére és senki más aki besegíthetne ha később betegség vagy egyéb tényezők felmerünének. Azt mondta nekem kellene költözzek mindenféle képpen, - mert hát nekem van testvérem aki itt legyen a szüleimnek.

Én ezt nem tartom korrektnek, eleve nekem is ugyanolyan kötelességem mint a testvéremnek, engem is ugyanúgy felneveltek. Szerinte itt nem lehet ezen a környéken megélni, meg semmi sincs itt. Ő neki jobb kereső állása van, én fizikai munkát végzek. Ha panaszkodni merek valamiről nem együtt érez, vagy próbál megnyugtatni hanem rákontráz és versenyt képes belőle csinálni mégis kinek a nehezebb. Egyszer elhagyott, mert a vadiúj jól fizető munkahelyén talált egy nőcskét akivel kikezdett. Elmondása szerint szex nem volt de nem hiszek neki. Bizonyíték hiányában én balga visszafogadtam egy hónapra rá amikor két szék közé esett. Azzal érvelt keresni próbált olyant aki közelebb van, egy "ént" csak aki itt van de rájött hogy nem talál és engem szeret. Én meg bevettem.. Az évek alatt egyszer se csaltam meg annak ellenére hogy ritkán van szexuális kapcsolat, ez csak döntés kérdése volt.. Most is ott tartunk hogy erősen ignorál ha nem szexuális tartalmú üzenetet küldök napokig ejt a fejemre. Ha megcsipi a cecelégy akkor van egy kis bűntudata keres. A végén persze a szex jön elő.. Szakitás szélén állunk és nem tudom érdemes ezt tovább erőltetni vagy álljak tovább. Eddig elkötelezetten álltam hozzá de most megismertem egy férfit aki engem is megfogott. Nem volt semmi köztünk csak gyakran találkozunk. Nevét se tudom. De azt érzem elszalasztom a lehetőségeim ha tovább erőltetem a dolgot ambar erzelmeim vannak meg iranyaba.

2024. máj. 7. 11:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Komolyan meglepődtem h létezik ilyen "párkapcsolat". De ez közelébe sincs az igazinak. Szakíts és kezdj el élni!
2024. máj. 8. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!