Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitani kellene, de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitani kellene, de hogyan?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek egy férfival közel 10 éve. A fiatságom rááldoztam. Ritkán van alkalmunk találkozni, mert messze él. Akkoriban én még iskolába jártam amikor megismerkedtünk. A későbbiekben se volt opció számára hogy közelebb költözzön és közelebb vállaljon munkát. Az indoklás az volt, - hogy ő mint egyke gyerek, egyedül él az anyja is mert az apja meghalt, köteles gondoskodni róla, nincs testvére és senki más aki besegíthetne ha később betegség vagy egyéb tényezők felmerünének. Azt mondta nekem kellene költözzek mindenféle képpen, - mert hát nekem van testvérem aki itt legyen a szüleimnek.

Én ezt nem tartom korrektnek, eleve nekem is ugyanolyan kötelességem mint a testvéremnek, engem is ugyanúgy felneveltek. Szerinte itt nem lehet ezen a környéken megélni, meg semmi sincs itt. Ő neki jobb kereső állása van, én fizikai munkát végzek. Ha panaszkodni merek valamiről nem együtt érez, vagy próbál megnyugtatni hanem rákontráz és versenyt képes belőle csinálni mégis kinek a nehezebb. Egyszer elhagyott, mert a vadiúj jól fizető munkahelyén talált egy nőcskét akivel kikezdett. Elmondása szerint szex nem volt de nem hiszek neki. Bizonyíték hiányában én balga visszafogadtam egy hónapra rá amikor két szék közé esett. Azzal érvelt keresni próbált olyant aki közelebb van, egy "ént" csak aki itt van de rájött hogy nem talál és engem szeret. Én meg bevettem.. Az évek alatt egyszer se csaltam meg annak ellenére hogy ritkán van szexuális kapcsolat, ez csak döntés kérdése volt.. Most is ott tartunk hogy erősen ignorál ha nem szexuális tartalmú üzenetet küldök napokig ejt a fejemre. Ha megcsipi a cecelégy akkor van egy kis bűntudata keres. A végén persze a szex jön elő.. Szakitás szélén állunk és nem tudom érdemes ezt tovább erőltetni vagy álljak tovább. Eddig elkötelezetten álltam hozzá de most megismertem egy férfit aki engem is megfogott. Nem volt semmi köztünk csak gyakran találkozunk. Nevét se tudom. De azt érzem elszalasztom a lehetőségeim ha tovább erőltetem a dolgot ambar erzelmeim vannak meg iranyaba.

2024. máj. 7. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
"Béla szakítok veled!"
2024. máj. 7. 11:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen, legközelebb ha találkoztok megmondod hogy vége. De ez valójában nem is párkapcsolat amiben ti éltek, és soha nem is lesz az. :)
2024. máj. 7. 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Ez a pali csak szexre használ.

Ha szeretne téged, már rég megkérte volna a kezedet, vagy minimum együtt élnétek.

Amikor megismertem a férjem, rögtön házasságról és gyerekről beszélt, az első randin!

Ez az ürge csak elveszi azt ami neki kell ( szex) és nem törődik a te igényeiddel, vágyaiddal, lelkeddel.

Nyugodtan szakíts vele, nem hiszem hogy megérdemelné akár azt is hogy megindokold.

Én egyszer szakítottam egy ilyen kihasználóssal aki 1 évig járt hozzám szexelni de nem vállalt fel, csak hitegetett…..

Semmilyen lelkiismeretfurdalásom nem volt, mert inkább magamat sajnáltam hogy időt pocsékoltam az életemből.

2024. máj. 7. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Eleve szerintem 10 év távkapcsolat, ha ennyi idő alatt nem tudtátok ezt meglépni, akkor felejtős
2024. máj. 7. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem te már túlságosan belekényelmesedtél ebbe a "kapcsolatba" és el is hitted, hogy ez az. De nyilvánvalóan ő közel sincs annyira elkötelezve feléd, mint te felé. Ráadásul ennek semmi értelme sincs. 10 éve csak szaladnak az évek feleslegesen.

Ne legyen lelkiismeret furdalásod, mondd meg, hogy ennyi volt. Szerintem még te is meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyen fog ebbe belenyugodni.

Még azt se tartom kizártnak, hogy neki van egy másik élete ami miatt "nem tud" költözni és az nem az anyja...

2024. máj. 7. 13:11
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Közlöd vele, hogy már nem szereted és megkérded zárjátok le. Durcáskodni fog - pont, hogy megmutatva az önzését, azt hogy jó döntést hoztál. Hajrá!
2024. máj. 7. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem írsz neki és nem találkozol vele többet. Fel se tűnne neki csak pár hónap múlva.
2024. máj. 7. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még kapcsokatnak sem lehet nevezni. Egyszerűen közlöd, ennyi volt, vége. Megindokolnod sem kell.
2024. máj. 7. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem is kapcsolat, már ne haragudj...10 éve tartó alkalmi sze.x, ennyi. Te sem mész oda, ő sem hozzád, egyikőtök se akarja annyira a másikat, hogy picit is kilépjen a komfortzónájából. Nem is kell szakítanod, mert tul. képpen nincs mit megszakítani: nem éltek együtt, nem vagytok együtt, csak összejártok d-ugni néha...Próbáld csak ki...Nem keresed. Vajon mikor fog ő keresni és miért? Majd ha megteszi, akkor lerázod, hogy nem mész/nincs kedved, mert te továbbléptél.
2024. máj. 7. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Megértem a hapit is. Tudom milyen egyedül az öregeket segíteni, a családomra szakadt rögtön 4 is. Nem olyan, hogy csak lelépek, aztán boldoguljatok. Meg ha neki ott van szuper állása, akkor ne várd el tőle, hogy egy (keleti?) leszakadt régióért feladja.

De téged is megértelek. Amúgy hülye vagy, ha 10 éve távkapcsolatban vergődsz. Keress egy olyat, aki hozzád közelebb van.

2024. máj. 7. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!