Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm csak játszmázik?
Ne emged h felmondjon...
Ha egyutt eltek mond h kulon kasszat szeretnel.
Tuti rajtad akar eloskodni
Nem teljesen értem, mire érted, hogy kettő összehangolása. A vállalkozásán kívül van más munkahelye?
"amit szerintem más hozzáállással meg lehetne oldani, és még magára is lenne ideje."
Tehát azt várod 2 munkahelyen dolgozzon, és "te szerinted" még így is jutna magára ideje?
Te tartod most el őt? Egyáltalán, honnan tudod, hogy milyen a masik teherbírása? Mert ha anyagilag nem függ tőled, és dolgozik, nem hiszem, hogy neked kellene eldöntened hogy mennyit dolgozzon!
Na akkor ezt most bogózzuk ki, mert nem egészen értem.
A barátnőd dolgozik egy munkahelyen, ahol nem igazán érzi jól magát. Saját vállalkozást szeretne, amit el is kezdett. Most párhuzamosan dolgozik alkalmazottként és vállalkozóként. Előbb-utóbbb fel akarja adni az alkalmazotti státuszt, de bizonytalan abban, hogy ezt mikor kellene meglépni. Jól értem?
Tulajdonképpen mi a probléma? Miért gondolod, hogy játszmázik a barátnőd?
Ebben mi a játszmázás?
Gondolom nem szereti már az alkalmazotti munkáját, és inkább a vállalkozását csinálná. Mi ezzel a baj?
Az nem jelent semmit, hogy együtt a kettőt nem menedzseli szerinted jól. Nem mindenkinek az az álma, hogy meggebedjen a munkába, és az utolsó percig ki legyen számolva az ideje.
Ha majd teljesen csak azzal kell foglalkoznia, egészen más lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!