Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosan házasságban?
Végső elkeseredésemben írok ide, igazából vélemények, tapasztalatok után kutatva.
Fiatal nő vagyok, nagyobb korkülönbségű házasságban, pár hónapos babával.
Mióta megszületett a gyermek a férjem egyre több estét tölt a kocsmában, van hogy munka után odamegy rögtön, feltűnően több alkoholt fogyaszt, mint a baba előtt. Tervezett baba volt, vártuk, készültünk rá. Most úgy érzem, hogy teljesen egyedül maradtam, mindent én csinálok, a baba igényei után mindenben a férjem az első. Segítek neki a munkában, a kertben és minden egyébben is. Az én igényeim teljesen háttérbe szorultak, úgy érzem egyáltalán nem figyel rám, vagy csak nagyon ritkán.
Ha ő feszült, ideges megy a kocsmába, ő lehet morcos, rosszkedvű, tőlem viszont az az elvárt, hogy minden ötletére pozitívan reagáljak. Engem nagyon zavar, hogy ilyen sokat van a kocsmában, ahelyett hogy velünk lenne itthon, vagy néha segítene, esetleg egyszer végre elmehetnék én is mondjuk 20 percre kikapcsolni a fejemet. Egyedül érzem magam egy olyan házasságban, aminek semmi jele nem volt hogy ilyen lesz, teljesen egy húron pendültünk. Nem tudom, hogy én változtam-e meg, vagy mit csinálok rosszul. Van esély menteni a kapcsolatot? Van még remény, hogy nem fogom magam örökre ilyen egyedül érezni?
Sajnálom.
Nem lehet hogy ezt a mintát látta otthon? Mármint arra a részére értem, hogy a nő dolga a harmonikus légkör megteremtése ő pedig ha épp ahhoz van kedve akkor a kocsmában van a helye, mert ő a férfi. Régebben ez szinte normálisnak számított, főleg falun, legalábbis amerre én élek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!