Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 hónapnyi ismerkedés után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapnyi ismerkedés után a pasi azt mondja nem szerelmes, de szeret velem lenni, viszont ha szerelmes lenne, akkor állandóan velem akarna lenni. Szex már volt, de együtt aludni nem akar. Érdemes ezt tovább húzni? Várni rá?

Figyelt kérdés
máj. 6. 08:56
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem húznám, minek. Eleve az volt a célja, hogy megfektessen, ezt onnan tudom, hogy összeraktam, hogy nyilván szex után bökte ki, hogy nem szerelmes, nem előtte, hogy tudj dönteni, belemész-e.
máj. 6. 11:30
 22/42 A kérdező kommentje:
Hát nem előtte, de az nem lehet, hogy várta, hogy majd kialakul benne, nem?
máj. 6. 11:48
 23/42 anonim ***** válasza:
75%
a türelem rózsát terem, hová rohansz, ha most úgy érzi úgy érzi, tartsd tiszteletben, lehet változni fog, minden ember más és más periodusában találkozik a másik emberrel, egy hullám folyamat, ciklikusság, hol egyik hol a másik szeret és van átfedés khm. ott akkor jó mindkettőnek, most abban a periodusban van, hogy most neki nem jó...tiszteld fogadd el...az érzések nos azok csak érzések, van olyan hogy kontrol
máj. 6. 11:49
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Ok, legyünk jóhiszeműek, hogy arra várt, majd a szextől kialakul.

De nem alakult ki. Akkor viszont már semmitől nem fog.

máj. 6. 11:52
 25/42 A kérdező kommentje:
Ezt egyébként nem kérdeztem meg tőle, volt egy vitánk, majd elkezdte mondani a dolgokat és csak a végén mondta ki, hogy nem szerelmes, az elején még azt, hogy szeret velem lenni, de én nem is akartam ezt firtatni, vagy kierőszakolni. Csak kimondta és kész. Én meg emiatt berezeltem és azt mondtam, hogy akkor hagyjuk egymást, utána azt kérdezte, hogy tényleg ezt szeretném-e. Mondtam, hogy Bem, de erőltetni se szeretném, utána meg csak még inkább össze vesztünk.
máj. 6. 11:53
 26/42 anonim ***** válasza:
Rendben, értjük! De ha csak véded és reménykedsz, hogy még hátha lesz ebből valami, akkor mért is kérdeztél? A többség azt mondja, nem lesz ebből semmi, legalábbis együtt biztos nem öregszetek meg. Összejárogathatsz vele, meg reménykedhetsz, csak nehogy pofára ess, mi figyelmeztettünk.
máj. 6. 12:11
 27/42 A kérdező kommentje:
Nem védeni szeretném, se reménykedni. Igazából még ő kelt reményt bennem, mert még mondja, hogy nem engedett el, meg még bármi lehet. Viszont én már nem ezt érzem, ezért kérdeztem.
máj. 6. 12:47
 28/42 anonim ***** válasza:
Azért kelt reményt benned, hogy összejárhasson veled addig, még nem talál mást, aztán lelkiismeretfurdalás nélkül majd azt mondja, ő mondta, mégsem érez úgy, mint kéne. Szexre jó vagy nála, és ennyi! Ez a fájó valóság! Engedd el, ha tovább húzod, még jobban fájni fog!
máj. 6. 13:07
 29/42 anonim ***** válasza:
Nem kapar érted, csak elvan veled, jobb vagy a semminél. De simán meglehet, hogy csak a szeretője vagy és van barátnője. Ebből csak annyira lesz hosszú kapcsolat, amíg talál magának valakit.
máj. 6. 13:37
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Szóval sietette a szexet anélkül, hogy egy pár képeztettek volna? Bolonddá tett mert hagytad magad. Nem kellett volna vele lefeküdni ha sietette a szexet se kapcsolatban se anélkül. Aki sürget téged az egyáltalán nem szerelmes. Tanuld meg! Mindegy, hogy szűz vagy-e!
máj. 6. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!