Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapnyi ismerkedés után a pasi azt mondja nem szerelmes, de szeret velem lenni, viszont ha szerelmes lenne, akkor állandóan velem akarna lenni. Szex már volt, de együtt aludni nem akar. Érdemes ezt tovább húzni? Várni rá?
Figyelt kérdés
máj. 6. 08:56
11/42 anonim válasza:
9 Az lehet hogy nem vagyunk egyformák de azért azt bevallhatod hogy érzelmekkel együtt fényévekkel jobb a szex. Anélkül meg minek olyan féljó élményeket begyűjteni, persze ha nagyon nem jön érzelem senkivel sokáig akkor lehet próbálkoznak anélkül is. De aki szerint ugyanaz a kettő az valamitől nagyon fél.
12/42 anonim válasza:
Korrekt hozzád és én szerintem nem éri meg várni rá ha te szerelmes vagy belé. Persze ha nem vagy vele maradhatsz szexre, de arra számíts hogyha másba szerelmes lesz dobni fog.
13/42 anonim válasza:
#11 nyilván nem ugyanolyan, őszintén szólva nekem érzelmek nélkül jobb, mert én a vad szenvedélyes szexet szeretem, akibe pedig már beleszerettem, azzal valahogy nem jó vadulni.
14/42 anonim válasza:
Szeret veled lenni meg szexelni, de nem érzi azt a bizonyos plusszt, magyarul sajnos megkapta, amit akart, ennyi, a többi csak duma, hogy várjunk, hátha még kialakul benne a szerelem. Itt max az fog alakulni, még jobban megszereted, aztán, ha talál nálad jobbat, majd nagy sóhajok közt lelép, elintézve egy bocsikával, hogy nem tehet róla, de ez van. A helyedbe én kilépnék a kapcsolatból, nem várnám meg, hogy ő dobjon ki, ebből nem lesz semmi komoly, az tuti.
15/42 anonim válasza:
13, igen, mert a szerelmedet tiszteled, őt nem alázod le mocskos szexszel. Enyhe madonna/whore complex.
És nem, ez nem normális.
16/42 anonim válasza:
Ez a tipikus esete annak, ha mondjuk két hónapig nem kapott volna meg, és sokkal jobban belemennének az emberek a lelki kapcsolódásra akkor ezek nem történnének meg, de mivel a test a vágyak tombolnak, ezek az impulzusok kielégülnek, a további lelki kapcsolódásra nem vágyik már senki a mélyebb kötödésre, hiszen tálcán megkapják a vágyakat kielégülnek és ennyi, újabb impulzusokra van szükség, nem akarnak ezek a tipusok kötödni, mert sérülhetnek ezek védekezési mechanizmusok és igy sokkal lazábban lehet élni, kötödés lelki kényelmetlenségek nélkül, tisztelet a kivételeknek mielőtt rám ugrik valaki!!!
18/42 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én már azért többet érzek. Elején leszögeztem, hogy én nem szeretnék addig testi dolgokat, amíg nincs kapcsolat, ezt akkor úgy tűnt tiszteletben is tartja. Ő siettette, egyébként 1,5 hónapig várattam. Azért azt gondoltam, hogy nem kezdeményezné, ha nem gondolja komolyan.
máj. 6. 10:56
19/42 anonim válasza:
Ha nem szerelmes akkor nem az, nem tudod kierőszakolni, hogy legyen az, vagy vársz rá amig szerelmes lesz, idővel, kap tőled olyan impulzusokat, de úgy látszik nem látja a jövőt benned, ha időt teszel korlátnak akkor sürgetteted, ezt a másik megérzi és távolodni fog. Mindig az elvárások ölik meg a kapcsolatot, és az azt hittem kezdetű illuziók. Ha elengeded a történetet akkor sokkal boldogabb leszel, mint ha erősen akarnál bármit, mindaddig amig ragaszkodunk bármihez, nem a miénk, amint elengedtük megkapjuk…
20/42 anonim válasza:
#15 és ki is vagy te, hogy eldöntsd, mi normális meg mi nem? Ja, ami téged jellemez, az normális, ami nem, az nem😂A világ meg körülötted forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!