Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vajon, jól érzem, hogy itt az ideje?
Figyelt kérdés
Öt éve vagyunk együtt a barátnőmmel és bár szeretem, ennyi idő alatt nyilván már ragaszkodom hozzá és az életem részévé vált, de mostanra nem vagyok boldog. Erre pedig egy lány döbbentett rá, aki nagyon megtetszett és sokat gondolok rá. Érdekes módon más abszolút nem mozgat meg, legyen bárki-bármilyen csinos, csak ez a bizonyos valaki. Gondoltam, hogy ez elmúlik, csak pillanatnyi, de nem. Régóta érzem így.
Ebben az esetben, az lenne a korrekt, ha szakítanék?
Igazából a "korrekt" az lenne, ha nem fantáziacsajokba lennél belezúgva, hanem a barátnődbe. Tegyük fel, hogy elhagyod és bepróbálkozol az álomcsajodnál, ő pedig kikosaraz... utána bánni fogod valószínűleg, hogy elhagytad a barátnődet, de utána már késő. De mégha nem is kosaraz ki, akkor is garantálom neked, hogy nem olyan tökéletes a csaj, ahogy azt elképzelted. Tudom, hogy nehéz logikusan gondolkodni, de azért próbáld meg.
2024. máj. 5. 19:33
2/8 anonim válasza:
Minden kapcsokatban megesik hogy megmozgat más. De aki normalisan a párjával van az elhessegeti ezeket es nem érdekli más. De persze ez komoly házasságokban igy lenne normális.
Huszonévesek kapcsijában meg had szoljon a partner cserebere.ott ez megy.
2024. máj. 5. 19:42
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is próbáltam elhesegetni, de nem igazán megy. Abban is egyetértek, hogy már valószínűleg túlidealizáltam és lehet csalódás lenne, de az is simán meglehet, hogy kikosarazna.
Mindenesetre az őrlődésén ez nem segít túl. Nem tudom mi volna a legjobb megoldás, nem voltam még ilyen helyzetben.
2024. máj. 5. 19:47
4/8 anonim válasza:
Ez az érzés nem fog múlni benned, ideje továbbállnod. Még szellemileg nem értél meg ahhoz, hogy valakivel potenciálisan leéld az életed.
2024. máj. 5. 19:50
5/8 anonim válasza:
Egyszer már a párod mellett döntöttél. Birom amikor ez ugy változgat az emberekben. Ilyenekkel időpocsekolás lenni
2024. máj. 5. 20:17
6/8 anonim válasza:
Egyébként azt azért ne felejtsd el, hogy ez a lány új, az új persze izgalmas… viszont ott is elmúlik az izgalom, mégha nem is teljesen, de nem hasonlítható össze egy friss kapcsoltnál vagy az ismerkedési fázis izgalmához. Ha nem vagy boldog, azt meg nem egy másik kapcsolat fogja neked megadni. Van az a mondás, ha magadban nem vagy boldog, mással sem leszel. Úgyhogy emiatt ne a mostani barátnőd okold. És az új kicsit kizökkent, ebből az állapotból és összekevered a boldogsággal, de az is alább hagy majd, aztán majd elgondolkozol mi történt, hogy így jártál megint. Persze ha véget akarsz vetni a kapcsolatodnak, bármikor megteheted, csak szerintem ne a boldogság hajszolása miatt tedd, mert könnyen ráfázol.
2024. máj. 5. 21:21
7/8 anonim válasza:
Korrekt lenne, de mindent felrúgni egy újért? Gondolom azt várod a mostani párodtól, hogy minden boldog lesz mindig, nem is kell tenni érte semmit. Ezer meg egy példa van arra, hogy de, tenni kell egy párkapcsolatért. 1-2 éves kapcsolatokra, házasságokra írják, hogy kihűlt. Hova hűlt ki? Nevetséges. Rádmosolygott valaki más és fantázialgatsz? Akkor nem szereted a párodat.
2024. máj. 5. 22:40
8/8 anonim válasza:
A 6-os válaszolót még kiegészíteném azzal, hogy valószínűleg a legelején ugyanezt érezted a barátnődnél. Nem tudtad kiverni a fejedből, ő volt a legszebb. Valamivel dobjátok fel a kapcsolatotokat. Ne elavulni hagyjátok. Ha a mindennapotok unalmasan telik, akkor persze, hogy ilyen könnyen eltudja csavarni valaki a fejedet. De ne engedj a kísértésnek. Ha semmi probléma nincsen a mostani kapcsolatotokban, akkor szerintem csak újítás kell nektek, hogy ne legyen túl monoton. Hidd el, hogy az a másik lány semmivel sem tudna többet nyújtani, mint a barátnőd. Talán még kevesebbet is. A boldogságodat pedig nem egy emberben fogod megtalálni. Egy depresszióson sem tudsz segíteni, amíg ő azt nem akarja. Előbb megkell békélnie saját magával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!