Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 28 éves csinosnak mondott nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves csinosnak mondott nő vagyok. Teljesen bepánikolok azért hogy miért nincsenek melleim? Ezért kerülöm a férfiakat, mert szégyen hogy nincsenek melleim. Mit tudok tenni? Kinek mi a tanácsa ez ügyre?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 18:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Annyira tetszik, hogy nőket ennyire lazán küldenek kés alá.
2024. máj. 5. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagy nagyon vékony? Ha pl. túlzásba viszed a vékonyságot, az mehet a melled kárára is. Ez esetben többet kéne enned, mert nem egészséget

Más esetben meg ne erre fókuszálj, sokat nem tudsz rajta változtatni, de hidd, sok mindenkinek nem fontos a mell (elvégre nem ennyi egy nő), valakinek meg kifejezetten a kicsi tetszik

2024. máj. 5. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nálam. Mégis volt pasi, akivel kölcsönös lett a vonzalom, mert szép arcom volt. Túl sovány voltam.

Aztán terhes lettem és a szoptatástól megnőttek a melleim. Rám ment terhesség alatt 18 kg és akkor se voltam kövér. Szülés után voltam 57 kg, aztán sajnos lefogytam, de 52-53 kg közt vagyok stabilan. 57 kg-osan voltam a legvonzóbb.

A melleimmel megbékéltem, mert remekül ment a szoptatás. Igaz, már kisebb, de akkor sem csak két pont, mint szülés előtt. Az anyaság segített elfogadni, hogy tulajdonképpen tökéletes melleim voltak mindig ia.

2024. máj. 5. 23:26
 14/17 anonim ***** válasza:
sosem erdekelt kinek milyen nagy ha jo a feneke..
2024. máj. 6. 00:24
 15/17 anonim ***** válasza:
És ezeket mindig a legocsmányabb faszik írják, akiken semmi nincs, ami "jó".
2024. máj. 6. 00:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Műtét
2024. máj. 6. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon kevés jó feneku nőt látok, nem értem ezt is megint minek írják...sétálok sokat és szinte minden nőnek lapos, nem úgy amint az enyém.
2024. máj. 7. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!