Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 28 éves csinosnak mondott nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves csinosnak mondott nő vagyok. Teljesen bepánikolok azért hogy miért nincsenek melleim? Ezért kerülöm a férfiakat, mert szégyen hogy nincsenek melleim. Mit tudok tenni? Kinek mi a tanácsa ez ügyre?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 18:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Nincsenek? Tehát ki sem nőttek?
2024. máj. 5. 18:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadod magad, vagy plasztikai sebészhez mész.

Ez a két opció van.

2024. máj. 5. 18:15
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Abszolút semmi cicid nincs? Amúgy hidd el sok pasit nem zavarna.
2024. máj. 5. 18:24
 4/17 anonim ***** válasza:
59%
Inkább ne lenne mellem, mint lógjon. Sztem te jártál jobban. Nagyon sokan vonzódnak a kisfiús felsőtesthez, de a lógós mellekhez csak beteg mamafetisiszták.
2024. máj. 5. 18:48
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Még valami.

Én a helyedben elfogadnám magam.

Ma már nincs olyan mell-kultusz, mint régen.

Ha jó feneked van, az előny.

#2 voltam.

2024. máj. 5. 18:54
 6/17 anonim ***** válasza:
54%
Ne stresszelj erre, van, aki így is elfogad.
2024. máj. 5. 18:56
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Nekem sem lenne problémám vele 35 f
2024. máj. 5. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Van akinek ez jön be.

De ha te nem tudsz megbékélni vele, akkor plasztika.

2024. máj. 5. 19:07
 9/17 anonim ***** válasza:
30%
Még nem tudják olyan szépen megcsinálni a plasztik melleket hogy az ne keltsen mű hatást, és ahogyan öregszel csúnya is lesz. Inkább kompenzáld mással.
2024. máj. 5. 19:11
 10/17 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy rengeteg olyan felső van, ami kifejezetten kisebb mellű nőknek áll jól. Illetve azért ez elég gyakori, nincs ebben semmi, sokan szeretik is. De ha téged ennyire zavar akkor mást emelj ki magadon, ha meg végképp nem tudsz megbarátkozni vele akkor plasztika. De én nem ajánlom
2024. máj. 5. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!