Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem? Megfog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? Megfog változni valaha?

Figyelt kérdés
3 hónapja költöztünk a barátnőmmel össze.Azt mondta nekem,hogy dolgozik,de közben kiderült,hogy csak hazudott.Teljesen más lett miután összeköltöztünk.Vettem neki egy telefont,mert az övé meghalt és egésznap azt nyomja,házimunkát abszolut nem akar végezni.Nekem kell munka után mosogatni és teregetnem,ő meg sorozatot néz egésznap es fiúknak küldözget képet magáról.Mondtam neki,hogy keressen munkát,de mindig azt mondja,hogy előbb megakar lelkileg gyógyulni,mert ő mélydepresszióban szenved az exe miatt,aki bántotta őt. Sokat beszél az exéről,szeretem őt csak egy kicsit zavar,hogy mindennap téma a volt barátja.A tesómmal is sokat veszekszem,amiért semmit nem fizet az ittlakhatásba. Sokszor veszekedünk,és olyankor késsel akarja magát bántani,ki kell csavarnom a kezéből,sok mindent rongál.Nem tudom mit tegyek,hogy egy kicsit változzon.Gyereket akar tőlem,de én korainak érzem még.Mit tegyek,hogy változzon?

2024. máj. 2. 06:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ok. Akkor mi a kérdés? Nem kész tartós ez a változás. Egy alkalomtol meg ne várj csodát. A depresszió csakúgy mint a legtöbb mentális betegség, nagyon hullámzó.
2024. máj. 2. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vigyázz, nehogy teherbe ejtesse magát!!!
2024. máj. 3. 11:59
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
"Párkapcsolati problémák" kategória. Hol látsz itt párkapcsolatot?
2024. máj. 3. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Hatalmas red flagek a nőnél. Arra vigyázz, hogy nehogy teherbe essen tőled. Pszichológushoz elkísérted? Vagy csak mondta, hogy megy? Lehet nem is ott volt. Meg ide sztem már pszichiáter kéne. A pszichiáter gyógyszert is tud felírni.

Milyen végzettsége van? Korábban mit dolgozott? Az exével való kapcsolatáról mit mesélt? Szidta mint a bokrot? Ha igen, az is hatalmas red flag. Önértékelési problemái is vannak. Ha paliknak küldözget kepeket, akkor ő állandó figyelemre vágyik. Nem tud változni. Hqny évesek vagytok?

2024. máj. 4. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Nagyon figyelj arra, hogy tényleg meg legyen a védekezés, bizonyosodj meg róla, mert már nem egyszer olvastam, hogy ilyen típusú hölgyek a párjuk tudta nélkül oldotta meg a gyereket a párjuktól. Onnantól a férfi élete egy pokol lett. Szóval erre extrán figyelj!

2. Addig nem vállalj semmit közösen vele, amíg talpra nem áll tartósan!!!! Két-három hónap semmi, lehet utána kezdődik minden elölről.

3. Ne éld bele magad azonnal mindenbe. Adj időt magatoknak.

4. Tetszik, hogy támogatod őt, remélem célt ér, és kiegyensúlyozott egészséges életeteket/kapcsolatotok lesz.

2024. jún. 12. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!