Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kellene kezelnem?

Figyelt kérdés

45 éves férfiról van szó. Másfél éve ismerjük egymást. Még távkapcsolat, de közösek a terveink a jövőre nézve. Általában jól megvagyunk. De van egy dolga, amit nem tudom hogy kezeljek. Egyik nap még az a téma, hogy hol is vegyünk majd házat, másnap meg már azzal jön, hogy neki elege van mindenből és megszünteti minden elérhetőségét és fogja magát aztán kimegy külföldre. Nem tudom ilyenkor mi történik vele, mert nem vagyok vele. Ilyenkor rá szoktam kérdezni, hogy és mi lesz a közös terveinkkel? Ettől pár óra alatt lehiggad, aztán leirja sokadjára, hogy mit akar velem megvalósitani.

Ezt a hirtelen hangulatváltozást hogy kellene kezelnem? Mert attól tartok, hogy egyszer tényleg fogja magát és elmegy.

Ne irja senki, hogy hagyjam el. Nem fogom. Csak arra akarok tippeket, hogy ezt az egyetlen rossz tulajdonságát hogy kezeljem.

ápr. 27. 10:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
66%

K.rvára kötődhet hozzád, ha csak 1 percre is komolyan gondolja, hogy lelécel és téged meg itthagy 😂

Csillagom ez a szerelem igencsak egyoldalú - a te részedről. Ha komolyan össze akarná kötni veled az életét, tényleg mélyen szeretne akkor a költözős terveiben is szerepelnél. Nem azt mondaná ő megy, hanem azt hogy léceljünk le együtt az országból.

ápr. 27. 13:29
 32/34 anonim ***** válasza:
54%
Ennek az egésznek köze nincs a párkapcsolathoz, szerelemhez-ez nem bántás, hanem tény.
ápr. 27. 13:49
 33/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "szakértők" válaszait.
ápr. 27. 15:06
 34/34 anonim ***** válasza:

Gúnyolódhatsz, ettől függetlenül rá fogsz döbbenni idővel-ami nem kicsit fog fájni -, hogy végig hagytad magad pörgetni a hintában...

Kapsz egy pici szeretetmorzsát,amire ráharapsz,aztán meg ellöknek. Azért, mert ennek a pasasnak semmi komoly szándéka nincs feléd, ellenben nagyon imád játszani az érzéseiddel!!!...

ápr. 28. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!