Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy kellene kezelnem?
45 éves férfiról van szó. Másfél éve ismerjük egymást. Még távkapcsolat, de közösek a terveink a jövőre nézve. Általában jól megvagyunk. De van egy dolga, amit nem tudom hogy kezeljek. Egyik nap még az a téma, hogy hol is vegyünk majd házat, másnap meg már azzal jön, hogy neki elege van mindenből és megszünteti minden elérhetőségét és fogja magát aztán kimegy külföldre. Nem tudom ilyenkor mi történik vele, mert nem vagyok vele. Ilyenkor rá szoktam kérdezni, hogy és mi lesz a közös terveinkkel? Ettől pár óra alatt lehiggad, aztán leirja sokadjára, hogy mit akar velem megvalósitani.
Ezt a hirtelen hangulatváltozást hogy kellene kezelnem? Mert attól tartok, hogy egyszer tényleg fogja magát és elmegy.
Ne irja senki, hogy hagyjam el. Nem fogom. Csak arra akarok tippeket, hogy ezt az egyetlen rossz tulajdonságát hogy kezeljem.
Tegnap is azt irta, hogy megbeszéljük, hogyan folytassuk a közös életünket.
Ezt akarom vele.
Tegnap... tegnapelőtt meg másról beszélt.
"Egyik nap még az a téma, hogy hol is vegyünk majd házat, másnap meg már azzal jön, hogy neki elege van mindenből és megszünteti minden elérhetőségét és fogja magát aztán kimegy külföldre."
Most nem tudom, hogy te idegesíted-e fel mert türelmetlen vagy vele szemben, a szemére hányod, hogy csak ígérget vagy valami ilyesmi, vagy valami más zavarja és rajtad csattan.
Mondjuk teljesen mindegy mert nem illetek össze hiába hazudsz saját magadnak, hogy de. Amúgy minden tökéletes.
Én nem bánom légy vele, de ha lelép, letilt akkor legyen eszedbe, hogy te hagytad addig elfajulni az egész távkapcsolatot.
Nézd.Az embereket nem lehet kontrollálni.Mindenki azt csinál, amit akar.Pláne egy 45 éves férfinek nem fogod megmondani mit csináljon.Ha menni akar, akkor menni fog és te semmit nem tehetsz.Ezt értsd meg.
Hanem én biztos nem viselném el az ilyen bizonytalanságot, komolytalanságot, kiszámíthatatlan viselkedést.
Nekem egy kapcsolatban kell, hogy biztonságérzetem legyen, tudjak a másikra számítani, az meg akapvető dolog, hogy nem vagyok hajlandó találgatni, hogy tényleg akar-e velem lenni a párom vagy nem.Ez alapvető dolog, hogy ezt egyértelműen kommunikálja felém a viselkedésével.Épp ezért én nem is foglalkoznék a kérdésben szereplő férfivel, mert nekem egy ennél sokkal komolyabb, megbízhatóbb, stabilabb partnerre van igényem.Ha együttélésre vágynék, nem alapoznék talánra, esetlegre.
Tetteket várnék el erre vonatkozóan a férfitől.
Na most ezt te tudod, hogy ez a férfi kell-e neked így, ahogy van.
Véleményem szerint csak szórakozik veled és azért hinti el a kamu közös jövő tervezgetést, hogy te ne hagyd ott.
Azt tudom, hogy mindennel együtt el tudom fogadni.
Azt viszont nem értem, miért hiteget, hogy ne hagyjam el. Ha menni akar, akkor mi értelme, hogy addig legyek neki? Ebből mi haszna van?
Egyelőre maradok vele. Aztán meglátom, hogy tettek is lesznek vagy nem.
Azzal növeli az egóját, hogy van valaki kétszáz kilométerre tőle?
Érdekes. Nekem ez semmit nem jelent az egómnak.
Nem, azzal növelheti, hogy bolondot csinál belőled, hogy annyira oda vagy érte és valamikor más nőnél alkalmazza.
De én nem értem, hogy miért itt kérdezősködsz amikor őt kéne kérdezned, hogy miért csinálja. A párod, állításod szerint minden jól működik kivéve ezt és mégse kérdezel rá.
Mert előtte kíváncsi voltam kívülálló emberek véleményére, tapasztalataira.
Igen sajnos ilyen vagyok. Ha megszeretek valakit, azért teljesen odavagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!