Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy várjak?

Figyelt kérdés
Elég csúnyán összevesztem a barátnőmmel, írtam neki többször is, hogy mi a baj azt írta hosszú, és hogy majd élőbe megbeszéljük, de hogy mikor azt nem írta. Tegnap este óta nem beszéltünk. Az utolsó üzenetemet leláttamozta. Írjak neki valamit?
2024. ápr. 26. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, majd ha akar ír.
2024. ápr. 26. 10:55
 2/7 anonim válasza:
84%

Ha szereted őt, akkor keresd mindenképp.

De csak ha valóban szereted őt és valóban érdekel, hogy mi a gond.

Mennyi idősek vagytok egyébként?

2024. ápr. 26. 13:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Felkeresett Ő, úgy néz ki minden rendbe van/lesz
2024. ápr. 26. 13:29
 4/7 anonim válasza:
100%

Örülök neki!

Ha komoly a gond, akkor legyél megértő és együttérző!

2024. ápr. 26. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg a keresztneve Melinda, és csak Te adsz a kapcsolatotba, de azért rendszeresen ő sértődik meg?
2024. ápr. 26. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem Melinda a neve és nem szokott megsértődni, egyszerű félreértés volt
2024. ápr. 26. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkora félreértés, hogy egyáltalán nem kommunikált? És azt írtad összevesztettek, utána nem válaszolt. Én már ezt az egész történetet nem értem.
2024. ápr. 28. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!