Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka szexből adódó probléma. Hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve tart ez az állapot, sokszor vitaztunk is már rajta, ami őt görcsössé teszi, nekem meg már önbizalmam sincs. Sok dolga van, sok a feszkó, de nekem is, ez nem mentség arra, hogy szinte havi 1-2 alkalommal szexelünk. Én vagyok a nő. Nem tudok már jó pofát se vágni a dolgokhoz, rendesen érzem, hogy frusztrált vagyok, ami kihat a mindennapokra is.
Most komolyan azért vagy frusztrált, mert nem kefélgetnek alaposan?...
2024. ápr. 25. 12:57
12/22 anonim válasza:
Simán van ilyen. Mindkét nemnél. De aki szexuálisan inaktív az persze csodálkozik ezen ugyebár..
2024. ápr. 25. 13:07
13/22 anonim válasza:
Van két kezecskéd, és van fantáziád is. (Még jobb is, mint a rendes szex.) Orgazmus terén még jobb is, megtermelődik tőle az agyadban az, aminek meg kell termelődnie, és máris nem vagy frusztrált.
2024. ápr. 25. 14:10
14/22 anonim válasza:
Azért ez nem olyan egyszerű kedves 13.
Egy párkapcsolatban az embernek igénye az, hogy a párjával legyen. Lehet, hogy téged kielégít az, hogy maszturbálsz, de hosszú távon eléggé romboló tud lenni, ha ilyen ritka a szex a pároddal.
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező.
2024. ápr. 25. 14:13
15/22 anonim válasza:
Gondolom változtatni ezen nem akar... Egyébként meg pont hogy a szex kifejezetten jó stressz ellen. :D
Keress olyat, akivel ilyen téren is passzoltok egymáshoz.
2024. ápr. 25. 14:27
16/22 Mélybenyomás válasza:
Hogy kezeld a ritka szexből adódó propblémát? Egy nő nagyon rosszul viseli, ha nem érzi magát nőnek egy kapcsolatban.. Én szeretőt tartanék, aki megadja amire vágysz.. Csodákra képes egy jó szerető ..
2024. ápr. 25. 14:31
17/22 anonim válasza:
Próbáljatok kiszakadni a hétköznapokból. Menjetek el kirándulni, nyaralni, egy vacsorára, vegyetek ki egy szobát, stb. Teremtsetek rá programot, hogy el tudjatok távolodni kicsit a világ zajától, a rohanástól, a gondoktól, hogy egymással is tudjatok foglalkozni. Így könnyebben fog majd menni.
F
2024. ápr. 25. 14:54
18/22 anonim válasza:
Ha tejel minden hónapban neked, akkor kár lenne elhagyni, ideje lenne beújítani egy szeretőt. 😉
2024. ápr. 25. 14:59
19/22 anonim válasza:
Ki kényszerít hogy vele legyél? Ráadásul egyetemistaként nem megy neki. Párom közel 50 és minden nap meg tud tisztességesen dugni. Én nem görcsölnék ezen tovább. Néznék olyan férfit aki nem egy ilyen semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!