Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom pontosan hogyan kezeljem ezt. Szeretnék tanácsot kérni. Akinek volt hasonló hogy kezelte?
Barátnőm ma azt mondta, hogy néha kell hogy ne legyünk együtt, nem lehetünk mindig egymás nyakán.
Én elég ragaszkodó vagyok nekem emiatt ez szarul esett. Ugyanakkor van igazság abban amit mond csak én nem látom értelmét mikor mind a ketten szabadnaposok vagyunk hogy miért legyünk külön?
Már az összeköltözést tervezgetjük és ennek fügvényében még zavaróbb. Ha együtt lakunk majd néha hazaköltözik hogy ne legyünk folyton egymás nyakán vagy mi?
Ezt hogy kéne kezelni? Beszéltünk róla de nem igázán lett közös nevező csak a lelkünk könbyebbült.
Nekem ez már a kezdetektől igényem. Az a jó, ha megtaláljátok az arany közepet, ami mindkettőtöknek kényelmes. Ha összeköltöztök, ez már könnyebben kezelhető. Pl. megbeszélitek a napotokat munka után, majd amikor "lecsendesedtek", ő elvonul egy szobába és megéli az "énidőt". Ott vagytok egymás közelében, de mégsem lógtok egymás nyakán. Nekem arra is szükségem van, hogy időnként elmehessek a barátnőimmel külön programozni, a párom is elmegy olykor a barátaival. Az sem gond, ha ez egy teljes hétvége.
Lehet ezt így is, csak legyen meg az egyensúly. Töltsetek egymással is minőségi időt, hogy ne hidegüljetek el, de azért legyen meg mindkettőtök szabadsága is.
Én őszintén szólva nem gondoltam, hogy találni fogok olyan férfit, aki felfogja és kezelni tudja ezt az igényemet. Nagyon sok kapcsolatom ért azért véget, mert a másik fél úgy éreztem, hogy rámtelepedik és megfojt. Hosszútávon ez kiölte bennem az érzelmeket. Valakinek jó, ha mindig egymáson lóghatnak, engem ez fullaszt. Semmi köze hozzá a szerelem/szeretet mértékének. Illetve persze van, mert így sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, sokkal boldogabb a kapcsolatunk.
"csak én nem látom értelmét mikor mind a ketten szabadnaposok vagyunk hogy miért legyünk külön?"
Tudod az embernek általában nem csak párkapcsolata van. Attól, hogy szabadnapos, mèg lehet más dolga. Ezen nem kell megsèrtődni.
Ugyanez együttèlès esetèn. Hiába vagytok mindketten otthon, attól mèg megteheti, hogy elmegy találkozni a barátnőjèvel, anyukájával, vagy akármi. Ès te is megteheted ugyanezt. Nem kell egymás nyakán lógni.
Igazából itt nem tudsz mit tenni. vagy ráerölteted magad vagy lenyeled ezt a távolság dolgot vagy keresel olyat aki jobban illik hozzád.
Én is ragaszkodó vagyok, szerencsére egy olyan nőt találtam magam mellé aki szintén.
Én sose tudtam komolyan venni azt a partnert aki ilyennel állt elő, hogy neki kell külön töltött idő. Pont eleget vagyunk a munka miatt külön.
Mondom nekem szerencsém volt, hogy egy ugyanilyen értékrendű nőt találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!