Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha valakinek az új párja megkeresi az
elődjét, lecsekkolni hogy miért mentek szét?
Az ilyen viselkedés pszichológusért kiállt.
2024. ápr. 24. 14:07
Na pont az ilyen incelek miatt normális, ha egy nő lecsekkolja a pasija exeit, mint akik lepontozták a 10-est. Fúúúú.
2024. ápr. 24. 14:55
Keresd csak fel... Rá leszel majd lecserélve, amikor egyszer úgy dönt nagy kegyesen, hogy visszafogadja az exét... Ő instant hagy el majd téged, az első füttyszóra. A nemek nem lényegesek, mindkét nem elég hulladék e téren.
2024. ápr. 24. 15:00
Fu ez beteges. Az ilyenből lesz a kontrollmániás, féltékenykedő pasi, aki lehet még bántalmazóba is átmegy.
2024. ápr. 24. 15:24
Undorító az ilyen aki exek után kutat! Kuka az ilyen! Én egyből letiltanám! Volt már jó néhány ilyen elmebetegben részem!
2024. ápr. 24. 16:08
2024. ápr. 24. 16:35
Volt ilyen exem. Szakitas utan felkereste es ment sirni egy joval korabbi exemnek, nekem volt kinos. De nemcsak ot zaklatta, hanem az akkori barataimat is.
Ezzel a tettevel be is bizonyitotta a gyanumat, miszerint kontrollmanias es szociopata. Szerencsere lassan 6 eve szetmentunk. Utana parszor meg hivogatott, (pedig amugy o tiltott fb-rol), kulonbozo szamokrol smseket kuldozgetett, felvettek oda dolgozni ahol en mar evek ota voltam, es ott is megprobalt lejaratni, csak beletort a bicskaja. Annak idejen 1-2 barat meg csaladtag beszelt rola nekem, mi van vele, holott kifejezetten kertem, ne tegyek. Azota nem is beszelek azokkal, akik vele joban vannak, pedig elotte az en barataim voltak. Kb ket eve a cegnel sincs, multkor a ferjem latta, de engem nem erdekel. Egy idoben ugy tudom voltak mas aldozatai, manapsag mar szoba sem jon, hogy nekem volt ilyen exem is. Azert a tobbiek hellyel-kozzel normalisabbak voltak. Az egyikkel a mai napig beszelunk par szot, ha o van muszakban a kavezoban, ahova neha eljarok.
2024. ápr. 24. 17:03
Ha pasi csinálja ezt, az undorító.
2024. ápr. 24. 17:26
Több bátor nő kéne, aki fel meri keresni a párja exét, hogy leinformálja. Ha a pasi normális volt, akkor nincs mitől tartania talán.
2024. ápr. 24. 18:06
Uh erről eszembe jutott az exem. Az új álomnője folyamatosan zaklatott. Hiába a szép külső ha belül nagy a zűrzavar. Először azzal írt rám, hogy hogy lehettem olyan kígyó, hogy kidobtam az exemet. ( Azért dobtam ki mert rájöttem, hogy kavarnak a hátam mögött)… Aztán, hogy így utál meg úgy utál az exem. Nem győztem tiltani a fiókjait. Aztán küldött egy videót ahol szexszelnek…🤣 Mikor már nagyon beleuntam, akkor megkerestem az egyik legjobb barátját. ( Őt is próbálta kiakasztani) Megbeszélte vele, hogy xy időben találkozzanak. Természetesen a nő is jött vele. Mi meg szóltunk az exemnek hogy most csak ő jöjjön egy kicsit félre. A nő elkezdett kiabálni, hogy ő hazamegy ha nem csinálja azt amit mond. Majd exem elcsitította és félrejött. Megmutattam neki mindent amit a barátnője küldött, köztük az intim dolgokat is. Odament a csajhoz és mondta, hogy most hazamennek és elbeszèlgetnek. A csaj elkezdett sírni és odakiabàlt nekem hogy mocskos k**** , îgy elkaplak, úgy elkaplak…🤣 Utána szakítottak is. Dehát, aki haggya magát. 🤌 Egyébként 30 èvesek voltunk ekkoriban. ( 4 éve volt)
2024. ápr. 24. 20:52
Kapcsolódó kérdések: