Hol tudom lecsekkolni hogy hova van bejelentve az autóm?
Figyelt kérdés
Ha költözöm, az autót is át kell jelenteni az új címre? Már nem emlékszem erre.. Szerintem két éve nem fizettem súlyadót,mert az új címemre nem jött levél. A NAV mobil app-en az adószámom alapján nincs fizetnivaló. Büntetést se kaptam 2 éve… olyan fura.. előtte azért elég gyakran kaptam..2024. jan. 4. 20:19
1/7 anonim válasza:
Az autó semmilyen címre nincs bejelentve, ennek az égvilágon semmi értelme.
2/7 anonim válasza:
#1 -nek.
Nézd már meg a forgalmi C.1.3 rovatát és ne beszélj hülyeségeket!
3/7 A kérdező kommentje:
Ami a forgalmiba van cim, nem odament eddig a sulyados level. De akkor tuti megkaptam volna a birsagokat,ugye?
2024. jan. 4. 20:37
4/7 anonim válasza:
Amúgy milyen címre is küldik az esetleges gyorshajtási, netán jogosulatlan autópálya, parkolási bírságot?
Viszont kell:
1. Név és/vagy lakcím/székhely változása:
- érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás a megváltozott
adatokkal.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolso.. szóval lehet h a regi cimre mennek ?
2024. jan. 4. 20:47
6/7 anonim válasza:
Kettes, a forgalmiban évek óta nem szükséges átíratni a lakcímet.
A gépjárműnyilvántartás automatikusan frissül a lakcímnyilvántartással.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem kell aggodnom?
2024. jan. 4. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!