Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is besokallna hasonló helyzetben?
Folyton panaszkodik párom hogy mi van a munkahelyén; hogy be kell segítenie az ő régi munkakörébe is, amit most ketten csinálnak másik kollégái. Viszont ők nem hajlandóak normálisan csinálni pláne ha mondjuk az egyik ép szabin van.
Viszont mikor párom áttették az új munkakörbe azt mondták a régit nem kell csinálja. Na most ez nincs így, be kell segítsen és amikor ő volt ott egyedül neki senki nem segített be ( és ezt szóvá tette)
Én megértem párom. De nem voltam ott. Annyit mondtam hogy ilyen mindenhol van. Ezenkívül minden mást intézek helyette, még az ő egyéb dolgaiból is.
Szóval nem igazán értem hogy miért háborog mostanában mindenen annak ellenére hogy átveszek tőle sok más terhet.
Akkor mi van, ha irodai munka? Olyan vagy, mint a falusi öregek, akik szerint aki ül, az nem csinál épp semmit, tehát nem dolgozik és nem is tud miben elfáradni. Csak ugye nem mindenkiből lehet bányász...
A munkahelyi légkör pedig akkor is lehet feszült, ha a munkában nem szakadnak meg.
Úgy csinálnak vele mintha neki nem lenne feladata pedig határidős feladatok és ügyfeleket fogad.
Menjen segítsen mert az ő régi munka körében mondjuk egyedül van az x ember és csinálja az iktatást pl. és ugyebár van más is amire nincs ideje, egyedül van. Na ott ŕégen barátnőm mindenre egyedül volt
Na most barátnőmnek kell segíteni és ilyenkor ő nem halad a saját dolgaival és szólnak h ez miért nincs még meg mert már kellene..
#12, Na látod, pontosan ez a baja. Ez szerinted nem bosszantó? De ez mindenki számára az lenne. És most tök mindegy, hogy mennyire látod őt elhavazva vagy sem.
Az ilyesmit meg nagyon nehéz megbeszélni, sokszor csak azt látja a főnökség, hogy hisztizik meg lázadozik az ember.
Azért nem vagy semmi, szerencsétlen panaszkodik, hogy miért nem érzi már ott jól magát, te semmi értelmeset nem tudsz hozzáfűzni, (szerinted tűrnie kéne mindent tovább, mert ilyen mindenhol van), és még te vagy az áldozat, mert kezdesz besokallni… Jajj te szegény…
Mi lenne ha mellette állnál? Esetleg tanácsolhatnád neki a munkahelyváltás lehetőségét is. Mert sajnos igen, ki tud vérezni egy korábban jónak tűnő munkahely. Van hogy már nem ad olyan lehetőséget, vagy nem úgy, hogy az egyénnek is jó legyen. És igen, sokszor a legrégebbi dolgozók vannak legjobban kihasználva, mert már sokmindent tudnak, sok mindent rájuk lehet bízni, persze fizuba meg nem adnak többet, pláne ha nem versenyszféra.
És ilyenkor nem az a megoldás, hogy fogat összeszorítasz és tűrsz, hanem el kell engedni, ami nem jó.
Mond meg neki, hogy nézzen szét a közeli álláslehetőségek tárházán, mert biztos van más, jobb lehetőség is, nem kell egy helyen megrekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!