Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan lepődtem meg?

Figyelt kérdés
Félig meddig komoly csak a kérdésem :D. Pár hónapja vagyunk együtt, bér ez talán most mellékes. A barátnöm mesélt egy ismerőséről, hogy 10 év után becsúszott egy megcsalás. De gyerekek, csok, nem válnak el, inkább megbeszélték. Én rávágtam, hogy meg a francokat, én biztos nem bocsátanám meg, bármi is van. Ő nagy természetességgel mondta, hogy hát azért 10 év után talán egy még belefér, talán meg lehetne ezt beszélni. Nekem kicsit félelmetes volt, ugy jött le, hogy ez a megcsalás dolog nála benne van az idő múlásával.
2024. ápr. 23. 10:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége annak, most mit mond erről a témáról, pár év múlva lehet, hogy egészen másképp fog gondolkodni. Nehogy ezen kiakadj. Az ember változik.
2024. ápr. 23. 15:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Jogosan, nem jogosan lényegtelen. Ő ezek szerint megbocsájtóbb típus, vagy 10 év után nyugodtan félrelép.
2024. ápr. 23. 15:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Vagy a kérdező léphet félre :-D
2024. ápr. 23. 15:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát pontosan azt írtam, hogy a barátnője elnézné a félrelépést, a megbocsájtóbb résszel arra utaltam. De lehet, hogy nem. Változik tényleg az ember. Nem tudom, én csak úgy gondolom, hogy ami benne mint egy gyökér azt nem szakítsa ki soha.
2024. ápr. 23. 15:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!