Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan lepődtem meg?

Figyelt kérdés
Félig meddig komoly csak a kérdésem :D. Pár hónapja vagyunk együtt, bér ez talán most mellékes. A barátnöm mesélt egy ismerőséről, hogy 10 év után becsúszott egy megcsalás. De gyerekek, csok, nem válnak el, inkább megbeszélték. Én rávágtam, hogy meg a francokat, én biztos nem bocsátanám meg, bármi is van. Ő nagy természetességgel mondta, hogy hát azért 10 év után talán egy még belefér, talán meg lehetne ezt beszélni. Nekem kicsit félelmetes volt, ugy jött le, hogy ez a megcsalás dolog nála benne van az idő múlásával.
2024. ápr. 23. 10:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A legtöbb kapcsolat nem éri el a 10 évet sem, és a barátnőd úgy értette, hogy 10 év után meg lehet bocsátani ha valaki hibázik, mivel ez egy hosszú idő. Na most szerintem emberfüggő, hogy ki az aki ezen túl tud lépni, és ebből fel tud állni. Én nem venném venném komolyan, ezt amit mondott, mert ez más kapcsolata. Más benne lenni egy adott szituációban és más dolog a másik kapcsolatáról ítélkezni. Ha őt csalták volna meg 10év után lehet, más lenne a véleménye. Nyilván a megalázottság lenne az érzése, és nyilván benne lenne a tüske, hogy jaj mikor fognak legközelebb is. Azt viszont nem várhatja el egyik partnerétől sem, legyél az te, vagy bárki a jövőben, hogy 10 év után mindenképpen bocsásson meg egy affért, mert nem vagyunk egyformák. Neked nem fér bele, és biztos vagyok benne, hogy még sok embernek nem! A tetteinknek következménye van! Vagy helyre tudjuk hozni, vagy nem. Mindenki hibázik, de törekedjünk arra, hogy minél kevesebbet.
2024. ápr. 23. 10:44
 12/24 anonim ***** válasza:

Erdekes ervelesed van. Hol irtam, hogy mindenkivel?

2024. ápr. 23. 10:46
 13/24 A kérdező kommentje:
4 éves kapcsolatom volt. Szerintem elég szomorú, hogy egyeseknél belefér ez meg az. Akkor minek a sok szerelmes üzenet, kijelentés, figadalom? Én inkább megfordítom a dolgot. Szerintem ha majd te felnőssz, akkor máshogy gondolkozol :) addig marad a r@banckodás. Persze az emberek többsége soha nem nő fel. Csak fura, hogy minden nő az igaz szerelmet keresi meg blabla, de azért férjen már bele ez meg az. Nehéz dolgok ezek. Férfi létemre nem esik nehezemre nem flörtölni. Csak fura, hogy a köztudatban az van, hogy a férfiak így meg úgy, aztán a nők is megérnének egy misét, hajaj. Ja és tudom, attól hogy flörtölgetsz, még nem leszel r@banc. De van egy rossz hírem :D
2024. ápr. 23. 10:52
 14/24 A kérdező kommentje:
De fogalmazhatok úgy is, hogy vannak ilyen típusú emberek, nyilván ideális, ha mindkettő ilyen típus. Most attól tekintsünk el, hogy napközben flörtölgetnek, este meg összeborulnak, hogy jaj de szeretlek. Nekem ez undorító viselkedés. Azt nem értem, mikor ilyen emberek rájönnek vagy bevallják nekik, hogy negcsalták, vagy épp elhagyják, miért lepődnek meg? Hisz kódolva volt ez a dolog az egészben, ilyen viselkedésből csak ez sülhet ki előbb utóbb
2024. ápr. 23. 11:03
 15/24 anonim ***** válasza:

Abba azért gondolj bele, hogy nem vonódott be érzelmileg a dologba.

Ha komoly lenne a helyzet közel se biztos hogy ilyen hányavetin kezelné a dolgot.

Lehet ő lenne a legféltékenyebb a világon, ezt nem tudhatod így előre.

Ez csak ilyen mondtam valamit, ne ez alapján döntsd el, hogy akarsz e többet szerintem.

2024. ápr. 23. 11:06
 16/24 A kérdező kommentje:
Tudom persze. Ezért írzam, hogy félig meddig komoly a kérdés. Itt most csak a nagy flörtölgetőkröl van szó, nehogy már azt higgyék, hogy a gyengeségük annyira normális lenne, meg olyanokkal jön, hogy nőljek fel, aztán máshogy látom. Nevetséges
2024. ápr. 23. 11:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Flörtölget a pénztárossal, összemosolyognak. Ja, mikor meg a pasikád is ott van, akkor meg inkább félrenézel, játszod magadat. Ismerem ezt a típust, undorító. Csak ő húzott fel :D
2024. ápr. 23. 11:28
 18/24 anonim ***** válasza:

"Erdekes ervelesed van. Hol irtam, hogy mindenkivel?"

Tényleg a mindenkivel van a bajod? Akkor bárkivel. Akárkivel.

2024. ápr. 23. 11:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi lenne....reálisan látja a dolgokat.
2024. ápr. 23. 12:02
 20/24 A kérdező kommentje:
Még egy utolsó gondolat. Írta vki, hogy szoktunk e beszélgetni erről, ilyen dolgokról, beszéljük át. Nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb nővel erről őszintén nem lehet beszélni. Mivel elég határozott vagyok, tudják mit gondolok erről, ezért nem azt mondják, amit gondolnak, hanem amit hallani akarok. Maradnak az elejtett mondatok, amikből összerakom a képet
2024. ápr. 23. 12:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!