Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott köztetek gondot az ahogy a másik a saját egészségéhez ,,állt"?
Olyan helyzetekre gondolok mint például mindenki látta hogy fogynia kellene de ő nem tett semmit..
Vagy
Mondjuk diétát kellett tartania de ő nem csinálta
Vagy
Nem akart orvoshoz menni pedig tünetek voltak
Vagy
Ezek csak példák.
Én nem vagyok cukorbeteg, de én se eszek ilyeneket. Rosszul vagyok az ilyen cukros sz4roktól, és hányok.
Alkoholt inni se szoktam. Nem is ihatok, két féle szív gyógyszert szedek amikre nem lehet alkoholizálni. Na ezt se képesek felfogni.
Mivel kövérrel sosem járnék, így ilyen gond nem is volt soha.
Alapvetően mivel én magam is sportos, egészséges, rendszeresen szűrésekre járó nő vagyok, így az ilyen férfiak is szoktak betalálni. Nem kell őket csesztetni, hogy éljenek egészségesen.
Gondolom ez olyan esetben fordul elő, ha pl 30 év korkülönbség van, és valami éretlen, tapasztalatlan a hisztiző fél.
Különben tudná, hogy nem egyszerű, főleg itt MO-n kezelni bármilyen betegséget is.
Ezért is célszerű hasonló korú partnerrel kezdeni, ő már tisztában van az emberi test gyengéivel.
Miért okozna gondot? Vagy nem zavar, vagy igen és akkor szakítok.
A mindennapi panaszkodás még semmit se oldott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!