Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy reagálna?? Benne maradnál egy ilyen kapcsolatban? Vagy egyáltalán bele mennél?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni, 2,5 éve vagyunk együtt, mindkettőnknek van előző házasságból gyerek. Az ő elképzelése a kapcsolatról, szerinte ez jó és így is működteti

-nem válik el (babaváró) de ha elválik se vesz vagy jegyez el

-nincsenek közös tervek velem,se célok, lesz ahogy lesz

-a másik nőnek mindent ad, kocsiját szervizeli biztosítást fizeti, szép összegű gyerektartást emellett a gyereknek ő veszi az utolsó banánt is (nekem ezzel nincs is bajom) de én kölcsön kérek tőle, pár ezer forintot is vissza kell adnom

-nyaralás étterem szórakozás csak ha nekem is van pénzem, ha nincs nem megyünk

-10ből 8szor nem hagyja hogy menjunk mi is a kisfiammal amikor ő és a kislánya programot szerveznek

-a felesege családjához együtt mennek, egy autóval előre megbeszélve mint egy család ( bár ez ritka de előfordul)

-állandóan a gyerek anyjával beszél, még este 8-9kor is csacsognak miközben mellettem fekszik,MINDEN NAP!

-minden nap megy a kislanyhoz ami engem nem zavar de így minden nap Fél8kor ér haza

-minden hétvégén ott van! Ott és nem itthon,reggel elmegy délután 5-6 körül haza jön

Nagyon röviden ,pár dolgot leírva , ti mit tennétek? Tényleg így kell csinálni? Ő csinálja helyesen és én tulzom el amikor hetente vagyok ki borulva ezek miatt? Velem van baj?

2024. ápr. 21. 06:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy kiraknám. Sőt így bele se mentem volna. Ez nem kapcsolat, tényleg csak bentlakásos szerető, ahogy valaki írta. Ez neked borzasztó megalázó helyzet.

Férjem csak akkor beszél a feleségével ha valamit a gyerekek miatt kell, és csak akkor es annyit találkoznak amég ehozza es visszaviszi őket, akkor is max a kapuig.

Én meg csak írásban beszélek a volt férjemmel, vele is csak a gyerekről. Ő nem is látogatja.

2024. ápr. 21. 07:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van kapcsolatban, csak nálad alszik. Te meg lényegében az extrákat is nyújtó házvezetőnő vagy. Persze, hogy nem mehettek a fiaddal a családi programokra, és vissza kell adnod a pénzt, az alkalmazottaknál ez teljesen normális. Csak azt nem tudom, te miért nevezed ezt párkapcsolatnak.
2024. ápr. 21. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Már a második hétvége után kibsztam volna az ajtón. De nekem van önbecsülésem.
2024. ápr. 21. 08:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kiraknam

Nekem nem agybetet kell hanem tars

2024. ápr. 21. 08:38
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Ezekszerint jól gondoltam, nem az én nézőpontommal van baj.

2024. ápr. 21. 09:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi kuka. De ha kell, mint szerető, akkor fizessen a lakhatásáért és az utolsó túró rudiért is, amit megeszik. Ez így fair, mert ő is legombolja rólad a költségek rád eső részét. Ja, és a saját cuccait mossa, vasalja, rendezze. Ne legyél ingyen cseléd és ingyen szállásadó.
2024. ápr. 21. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Te teljesen meg vagy huzatva? Ha ennyire elég az is, hogy csak szexre használ valaki, akkor keress normálisan egy pasit szexkapcsolatra és akkor legalább mindenki tudja, hogy mi a helyzet. Ez meg így le fog építeni lelkileg, mert te teljesen mást akarsz, mint a jelenlegi "párod".
2024. ápr. 22. 12:56
 18/18 anonim ***** válasza:

2,5 hétig nem csináltam volna ezt, nemhogy 2,5 évig.

Te mit nézel, ne haragudj? Ne csinálj magadból lábtörlőt!

2024. ápr. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!