Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Voltatok bántalmazó kapcsolatban?
23as: a legszomorúbb, hogy amikor azt is gondoltad, hogy egy pillanatra belehasított a valóság, az is csak manipuláció volt. Tudta, hogy ezt akarod hallani. 🥺 Annyira sajnálom! Tudom, milyen.. A gyógyulás is fájdalmas, mert minden sejteddel akarnád hinni, hogy volt benne jó, hogy volt benne egy csöppnyi empátia akár, hogy talán képes lett volna változni. Aztán villámcsapásként ér a felismerés, hogy nem. Ezek az emberek nem képesek fejlődni, nem képesek belátni a hibáikat, és idővel csak rosszabbak, gonoszabbak és manipulatívabbak lesznek.
Minden túlélőnek hatalmas ölelést küldök, legyetek büszkék magatokra, mert bőven van miért!
19-es, nekem "van eszem", te ellenben csak okoskodsz olyanról, amiről hálisten fogalmad nincs.
Örülj neki, hogy te ilyen menő vagy, aki RÖGTÖN kiszűri a bujtatott bántalmazást is, jár a pacsi, de ne nézd le azt, aki "nem piszkosul rhadtul ügyes, mint te".
Szánalmas a bujtatott áldozathibáztatásod, és EZÉRT pontoztunk le.
"Miért vannak jobban lepontozva azok, akiknek van eszük és nem hagyják magukat, tehát nem éltek át ilyen durva dolgokat?"
Az igen. Nyilván az én hibám, hogy bántalmaztak, mert hülye vagyok.
Volt.
Tini szerelemből indult, 5 évet együtt voltunk összeköltözés nélkül. Mai fejjel már belátom, hogy előtte is bántott, csak szavakkal. A szülei is agresszívak voltak.
Aztán összeköltöztünk, de csak 5 hónapig tartott. Ebben az 5 hónapban 4x ütött meg. Ebből az egyik nagyon megalázó volt inkább le sem írom.
Eltelt a szakításunk óta 4 év, szülinapomon amikor rám ír amúgy még be szokott próbálkozni, de amúgy azóta is szingli. Vajon miért....
#30 A helyzet az, hogy férfi vagyok és jelen pillanatban nincs most senki, de nemrég néztem egy sorozatot, ahol a férfi ütötte a nőt és akkor gondoltam magamban, hogy még jó hogy ez, csak egy film.
Kicsit sokkolt.. "Kicsit" és ez ihlette a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!