Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Voltatok bántalmazó kapcsolatban?
Voltam. Sohasem emelt kezet rám, mindig csak szavakkal bántott, de azt is csak néha, és mindig a mhelyi stresszre fogta - végül egyik késő este megerőszakolt, szintén a mhelyi stressz okán.
Sokkal előbb ki kellett volna vágni őt, de őszintén nem gondoltam, hogy ez lesz. Én végig meg akartam menteni a kapcsolatunkat.
Voltam. A kívülállók többsége ezt el se tudja képzelni. Nem úgy megy, hogy az első randin már csattan is a pofon. Nálunk a beetetés 1- másfél év volt. A világ legfigyelmesebb férfija volt, a tenyerén hordozott. Aztán mikor stabilan érezte, hogy biztonságban van, mert szerelmes vagyok, mint az állat, akkor kezdte el kimutatni a foga fehérjét. Apróságokkal indult, számonkérésekkel. Rendkívül ügyes manipulátorként elérte, hogy mindig azt érezzem, hogy én hibáztam. A legdurvább, amit velem csinált (a verbális bántalmazáson kívül), hogy felpofozott, a hajamnál fogva húzott az utcán, bevágott a fürdőkádba, letépte a ruháim, majd fém súrolószivaccsal "megmosott", majd megerőszakolt. Mindezt azért, mert szerinte bemocskoltam magam azzal, hogy az este túl sokat mosolyogtam egy haverjára. Na akkor ébredtem fel, és jöttem rá, hogy ez egyre rosszabb lesz, ha hagyom.
Elhagyni se volt egyszerű, de végül sikerült.
Fizikai bántalmazás nem volt, mert azt semmilyen szinten nem tolerálom, így ennek mindig hangot is adtam.
Viszont verbális bántalmazással próbálkoztak, de azt is csírájában elfojtottam szakítással.
Szomorú ezeket a történeteket olvasni, remélhetőleg többször nem kerül velük ilyesmire sor és egyre kevesebb lesz az áldozat férfi/nő személyében egyaránt.
De sajnos egyet kell értenem a 9-el mert szakértők szerint és sokszor az áldozatok szerint is a gyenge, manipulálható, labilis emberek esnek áldozatul.
Úgyhogy aki eleve önbizalomhiányos, szeretet vagy figyeleméhes, rossz volt a gyermekkora az először fejlessze önmagát, pszichológussal is nyugodtan és csak aztán ismerkedjen ellenkező neműekkel (heterók a téma, de bármilyen orientált emberre érvényes!). Úgy nagyobb az esélye, hogy időben veszi észre valami nem klikkel a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!