Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Egy kihűlt párkapcsolat, amiben már szinte
csak barát a két fél vagy a magány?
2024. ápr. 19. 22:04
Mi van ha nem kihült a kapcsolat?:D
2024. ápr. 19. 22:07
Az egyedüllét, ami nem egyenlő a magánnyal. Egészségesen kötődő ember minden probléma nélkül tud egyedül is élni, önállóan menedzselni az életét, másoktól függetlenül. Tulajdonképpen ez az alap, a belépő szint ahhoz, hogy normálisan tudjon működtetni egy párkapcsolatot.
2024. ápr. 19. 22:10
4/22 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk előtt sokáig egyedül éltem és nagyon rossz volt. Nagyon vágytam egy társra és a törődésre odafigyelésre, szeretetre amit magamnak nem tudtam megadni és sajnos már nem kapom meg tőle sem, de mégsem szeretném elengedni az életemből.
Kérdező, akkor terápia. Dolgoznod kell magadon.
2024. ápr. 19. 22:24
6/22 A kérdező kommentje:
Nincs önbizalmam, mert sok nagyon sok visszautasítást kaptam a jelenlegi kapcsolatom előtt és a párom adott reményt és újra értékes embernek éreztem magam. Ha szakítok vele valószínűleg ugyan ez vár rám, mert nem vagyok vonzó külsőre, de ő meglátta bennem a belső értékeket is és azért jött össze velem úgy gondolom.
"Egy kihűlt párkapcsolat, amiben már szinte csak barát a két fél" - ez a magány, nem az egyedüllét! Én elváltam ebben az állapotban.
2024. ápr. 19. 22:29
Ha naponta kéne azt látnom hogy vki nem szeret tele lennék önváddal is tehát toxic, ez mellett latni is rossz lenne ezzel kelni es feküdni hogy egy fakírral élek..
Becsapós a dolog, mert amugy olyan illuzioja van az egesznek hogy mégis van így, aki a válladra teszi a kezét ha nehéz az élet, vagy legalább nem a falnak kell elmondani a napod, hogy értő figyelemre találj, vagy van akit rajtad kivul is erdekel hogy rossz a csap nem ég a villany, es sorstárs is, így az ember gyakran hiszi azt hogy ennél csak rosszabb lehet egyedul. Merthát az is volt egyedul.
De valójában egy lassúméreg a másik..kb mint a cigi meg ilyenek. A felszínt tartja csak úgy hogy azthiszed igy jobb. A felszin látszik jónak. De valójában rombol. De azt meg alattomosan hogy észre se veszed magadon se. Nem latod a tukorben magad hogy tavaly még mosolyogtál reggelente a tükörbe ma meg már nem mosolyogsz..önmagukat nem sokan látják ahogy leépülnek szépen lassan.
2024. ápr. 19. 22:29
9/22 A kérdező kommentje:
A 8-as válaszoló tökéletesen megfogalmazta azt amit érzek.
Kérdező, ne a másiktól függjön az önértékelésed. Ez az alapvető probléma. Hidd el ezt egy egyéni terápiával lehet orvosolni. Szerintem először ezt a döntést hozd meg, majd menet közben meglátod, hogy melyik a jobb opció.
2024. ápr. 19. 22:35
További kérdések: