Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csenddel büntetés jó ötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csenddel büntetés jó ötlet egy olyan vita után amiben nekem volt igazam?

Figyelt kérdés
kitaláltam hogy péntekig, a találkozásunk napjáig nem fogok neki írni, vajon mit szól rá
2024. ápr. 16. 21:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért nem írod ki a rendes nevét a fogalomnak amit tervezel tenni? Ennek amit te akarsz a rendes neve csenddel VERÉS. Bár igaz, a csenddel büntetés is elég kifejező. De a lényeg az hogy ez egy sunyi, passzív agresszív és ezáltal könnyen letagadható és elkenhető (nem is csináltam semmit) féle verbális és érzelmi erőszak. Abszolút nem jó dolog. És elképesztő hányan tartják magukat áldott jó embernek, miközben ilyen sunyi módszereket használnak a "szeretteik" ellen, ezzel próbálják bántani és manipulálni a másikat. Nem vagytok jók, konkrétan párkapcsolati erőszakot hajtotok végre ugyanúgy, csak nem fizikálisan hanem érzelmileg. Ráadásul a kapcsolatot is szabotáljátok ezzel az egésszel.
2024. ápr. 21. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!