Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csenddel büntetés jó ötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csenddel büntetés jó ötlet egy olyan vita után amiben nekem volt igazam?

Figyelt kérdés
kitaláltam hogy péntekig, a találkozásunk napjáig nem fogok neki írni, vajon mit szól rá
2024. ápr. 16. 21:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

"Nem jó ötlet mert fel fog menni társkeresőre, "

Akkor menjen. Vissza se jöjjön.

2024. ápr. 16. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyenért majdnem szakítottam. Ha apróság, akkor nagyon gyerekes viselkedés. Ha nagyobb, talán 1-2 ilyen nap belefér. Ha még nagyobb, akkor meg hagyd ott, ne szórakozz vele.
2024. ápr. 16. 22:57
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
11 Miért, mit csináljon ha a hülye nárci csenddel veri? Mivel nem szól hozzá, ez azt jelenti hogy szinglivé vált. Az hogy gyerekesen aztán mégis, mégse dolgot játszik, azt meg el lehet sütni néhányszor, de nem a végtelenségig. Egy nem áldozat típusú ember ilyenkor összejön mással, míg mr manipulatív csenddel ver.
2024. ápr. 17. 00:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Sztm szánalmas..
2024. ápr. 17. 05:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát én biztos dobnálak ha kiderülne hogy ilyen kis pitiáner játszmáid vannak.
2024. ápr. 17. 07:34
 16/21 anonim ***** válasza:
23%

Inkabb lepj felre, az az igazi Chad-del buntetes....

39F incel

2024. ápr. 17. 07:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Lehet utána meg ő nem ír neked. Dedó.
2024. ápr. 17. 08:00
 18/21 anonim ***** válasza:
65%

Még mindig nem értem, hogy az ilyen rossz állapotú férfiakat, mint a kérdező honnan szedik a nők? Mi az, hogy büntetés? Ki ő, a gyereked, vagy a tanítványod?

Nem azt mondom, hogy minden dolog, ami nem tetszik a feleknek legyen a szőnyeg alá söpörve.

Viszont a csenddel verés egy undorító, bántalmazó viselkedés. Nem bántani kell a másikat, hanem kommunikálni vele.

2024. ápr. 17. 08:07
 19/21 anonim ***** válasza:

"honnan szedik a nők?"

<<--->>

"Nem bántani kell a másikat"

Paradox

Aki így leminősíti a nőket: honnan SZEDIK (wtf ez a stílus) a nők???

Az konkrét red flag. Tőled menekülnek mert te durván leminősítő vagy, aztán valami kevésbé rosszat találnak de az is szr.

2024. ápr. 17. 08:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Passzív-agresszív szrság, értelmes ember nem kezd olyannal, aki "csenddel büntet".
2024. ápr. 20. 04:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!