Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Felmelegített káposzta" lehet tartós?
4 éves kapcsolatban élek és volt egy 3 hónapos időszak amíg külön költöztünk a párommal.(Nem szakítottunk)
Azt mondta időre van szüksége, hogy átgondolja mit akar.
Egy hónapja újra együtt élünk és úgy néz rendbejöttek a dolgok (a részéről, én eddig is vele terveztem a jövőmet) Megbeszéltünk mindent, járunk párterápiára is de egy kicsit mégis aggódom.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Akik újrakezdték, működött?
26/N
Nekünk nem működött. Én nagyon akartam, de a lelkem mélyén éreztem, hogy nem lesz ez így jó. Ő egyáltalán nem is fektetett bele energiát, tőlem várta a csodát.
Hallgass a megérzéseidre, én próbáltam egy éven keresztül őket elnyomni magamban.
Újra, működik.
Sok egyéni terápia után - ez kellett volna a kapcsolat alatt is.
Persze nem mindegy, ki miért megy szét.
Távolsági exkapcsolatomnál addig működött, amíg újabb 1 év felé megint terítékre került az alapprobléma és rájöttem az életképtelenségére.
Jelenleg páromat elszakították tőlem 1 év után és 2 évig ok nélkül utált engem. Nyártól együtt élünk és jelenleg - csodával határos módon - szintén jobb ez a kapcsolat is. Bár nálunk ez nagyon durva volt és nem lehet elképzelni segítség nélkül, de látszólag a folytatás hosszabb lesz az eredeti időnél.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!